in

Για ποιον… μπήκε η βόμβα που μετέτρεψε τον Πειραιά σε… Βαγδάτη – Η παρουσιάστρια και…

Αναστάτωση προκλήθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης , στον Πειραιά όπου σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη βόμβας σε κτίριο που στεγάζονταν γραφεία, ναυτιλιακές εταιρείες και εμπορικά καταστήματα.

 

 

  • Σύμφωνα με πληροφορίες , η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε κάδο απορριμμάτων, μπροστά από την πολυκατοικία και μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο στόχος της επίθεσης.

 

 

Το σημείο ακόμη και ώρες μετά θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, ενώ υπάρχουν εκτεταμένες υλικές ζημιές στην περιοχή.

 

 

Σημειώνεται πως έχουν εντοπιστεί μεταλλικά αντικείμενα, αλλά και γυαλιά από τζαμαρίες, προσόψεις καταστημάτων σε απόσταση αρκετών δεκάδων μέτρων, ενώ το ωστικό κύμα έφτασε έχει προκαλέσει ζημιές σε ακτίνα αρκετών μέτρων σε σπίτια και καταστήματα.

  • Από την τεράστια έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε απόσταση 150 μέτρων.Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.) περισυνέλεξαν υπολείμματα, ενώ παράλληλα ξεκίνησε η έρευνα της Ασφάλειας συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και μαρτυρίες.

 

Το κατάστημα ανήκει σε σύντροφο νεαρής παρουσιάστριας η οποία προσφάτως μάλιστα έκανε μαζί του το επόμενο βήμα στην σχέση τους μιας και μένουν μαζί στα νότια προάστια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ανανεωμένη η Αλεξία Γλύξμπουργκ σε σπάνια δημόσια εμφάνισή της με τη μητέρα της Άννα Μαρία

Εύη Δρούτσα – «Πήρα τον φούρνο μικροκυμάτων για να κάνω μπρόκολο, μπορώ να ζω μόνο με αυτό»