in ,

LOLLOL CryCry

Για γέλια – Διέρρευσε ότι η Μαζαρί αναλαμβάνει εκπομπή στην οποία όμως δεν υπάρχει παρουσιαστής

Χθες Κυριακή δόθηκε ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη (από αυτά που συχνά προβάλλει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν πέφτουν ποτέ μέσα). 

  • Αναφέρθηκε, λοιπόν, πως η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει πρόταση από το STAR να αναλάβει την παρουσίαση του νέου ερωτικού ριάλιτι «First dates», στο οποίο, άντρες και γυναίκες δίνουν ραντεβού σε ένα πολύ ρομαντικό εστιατόριο και γνωρίζονται για πρώτη φορά. Εάν αυτή η γνωριμία πάει καλά, τότε το ζευγάρι μπορεί να πάρει το πράσινο φως για να διανυκτερεύσει το βράδυ σε ένα όμορφο δωμάτιο.

Επικοινωνήσαμε με πηγές του καναλιού για να μάθουμε αν ισχύει η παραπάνω πληροφορία. Η απάντησή τους, ήταν αρχικά πως δηλώνουν άγνοια και κατά δεύτερον, πως το συγκεκριμένο φορμάτ βάσει του εξωτερικού, δεν υπάρχει παρουσιαστής.

Μάλιστα, μου αναφέρθηκε ότι έτσι όπως είναι δομημένο το συγκεκριμένο concept δύσκολα δημιουργείται αυτός ο ρόλος και πως απλώς χρειάζεται ένας αφηγητής. 

  • Λέτε να προορίζουν την Ζενεβιέβ για απλό σπικάζ; Δεν νομίζω…Ψάξτε αλλού…Πάντως, η συγκεκριμένη εκπομπή θα έχει χώρο στην prime time του STAR τη νέα σεζόν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ξανά στο «τραπέζι» του ΑΝΤ1 το «Y.F.S.F» – Ποιο πρόσωπο ακούγεται για την παρουσίαση;

Κατερίνα Τσάβαλου – Η πίεση που υπέστη για να κάνει στοματικό έρωτα