in ,

AngryAngry LOLLOL CryCry

Για γέλια η Σκορδά – Αλλάζει την εκπομπή της και στρέφεται σε κοινωνικά ρεπορτάζ

Μην απορήσετε αν σύντομα δούμε αλλαγές στην εκπομπή της Σκορδά. Τα παγωμένα νούμερα έχουν προβληματίσει πάρα πολύ τα στελέχη του Σκάι που γνωρίζουν καλά πώς η “φάση” δεν έχει γυρισμό.

 

Και μπορεί το πανελάκι να άλλαξε όλο σε σχέση με την περσινή χρονιά… ο κόσμος όμως δεν πείθεται απο την χαριτωμένη ανικανότητα τους.

  • Τα νούμερα δεν ανεβαίνουν ούτε με … “κλάρκ” και το χειρότερο είναι πώς αυτή την φορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία μπροστά στην εντυπωσιακά τηλεοπτική φτήνια τους. 

 

Τι μαθαίνω; Ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε αλλαγή στην σκαλέτα της με στόχευση… κρατηθείτε… στα κοινωνικά θέματα. Και γι΄αυτό ο στρατός των “ρεπόρτερς” που διαθέτει η Γιαννακοπούλου πίσω απο τις κάμερες έλαβε εντολή να ασχοληθεί με κοινωνικό ρεπορτάζ.

Και εντάξει. Ας πούμε πως με την συνδρομή του Παπανδρόσου και του ενημερωτικού τμήματος το καταφέρνουν. Ποιος θα το διαχειριστεί στον αέρα; Η Σκορδά ή το παρεάκι δίπλα που δεν έχει κάνει ρεπορτάζ ΠΟΤΕ στην ζωή του;

Γελάω ακόμη!

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. κοινωνικο ρεπορταζ η σκορδα; γελανε κ οι πετρες. αυτη αφησε μαγαζι γωνια τον αντ1 επειδη δεν ηθελε καθολου εμπλοκη σε κοινωνικα αστυνομικα πολιτικα θεματα. και τωρα κανει τουμπα; κ την αλλαγη θεματολογιας θα την διαχειριστει ο κωνστανταρας με τη μαρτζυ; ο πνγιμενος απ τα μαλλια του πιανεται αυτο κανει η φαιη σε απελπιδα προσπαθεια. η συνεργασια της με το σκαι ειναι τελειωμενη πιστευω. και με τοσο χαμηλα νουμερα δε ξερω τι διαπραγματευσεις θα μπορει να κανει για την επομενη σεζον. ισως μονο με το οπεν που θελει νεο προγραμμα κ ατομα. σε μεγκα αντ1 σταρ δε ξερω ποσο την θελουν τη φαιη με τετοια μονοψηφια του 5%

Τραμ παρέσυρε πεζό στον Νέο Κόσμο – Χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο “Γεννηματάς”

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για αισθητικές επεμβάσεις από μαϊμού γιατρούς