in

«Γη και ύδωρ» του Ατζούν στην Παναγιώταρου για να πει το «ναι» στο «Survivor». Το πακέτο και το μοντέλο Σπυροπούλου….

Ξεκινά η προετοιμασία του επόμενου «Survivor» που είναι το πιο κρίσιμο από κάθε άλλη φορά. Η ψυχαγωγία του ΣΚΑΪ έχει βουλιάξει σε μονοψήφια και αν πάει και το ριάλιτι αυτό σε μονοψήφιο ποσοστό τότε όλα θα είναι ανοιχτά για τη συνέχιση της συνεργασίας του καναλιού με τον Τούρκο παραγωγό.

  • Άλλωστε το μόνο πρότζεκτ του που «κρατάει» ακόμη είναι το «Survivor» και έχει βέβαια στην πλάτη του ένα All Star Survivor το οποίο δεν πήγε καθόλου καλά. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι από τις πρώτες που δέχθηκε πρόταση. Αυτή τη φορά με κλειστό εξαψήφιο ποσό, ναι καλά διαβάζετε κλειστό εξαψήφιο ανεξαρτήτως παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό… Στο πακέτο της συμφωνίας της προτείνεται και ρόλος παρουσιάστριας σε επόμενο πρότζεκτ. Ίσως στο «My Style Rocks» ίσως και σε κάτι καινούργιο καθώς και το παιχνίδι μόδας έχει τεράστια φθορά. Στην πρόταση έχει ακολουθηθεί ξεκάθαρα μοντέλο Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Θα δούμε εάν η Influencer πειστεί να τσαλαβουτήσει στις λάσπες αλλά και τις ριάλιτι ίντριγκες του Άγιου Δομίνικου.

Πάτα ΕΔΩ για να δεις το βίντεο από την εκπομπή “Επί Τόπου”

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Όποιος πάει για τρελά λεφτά από αυτούς,ες παραδόπιστοι είναι.Να πω ότι τα έχουν Τα ΕΧΟΥΝ φυσικά και τα βγάζουν από πολλές μεριές και απλά θέλουν κι άλλα.

    Ο Αντζούν ότι και να δώσει δεν πρόκειται να πάει στα νούμερα που ήταν κάποτε.

    Δεν έχουν μάθει από το να επιμένουν στα ίδια και τα ίδια φέρνει την καταστροφή; Άλλο κοινό της Ελλάδας και άλλο του εξωτερικού.

    Εδώ για ένα δύο χρόνια άντε τρία το πολύ έξω για μόνιμα μιας και τα νούμερα είναι πολύ καλύτερα.
    Εδώ έδωσε πχ 20-25% και έπεσε κάτω πολύ, ενώ έξω και να χάσει 5-6% δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα από ότι θα χάσει 10 μονάδες πχ.
    Το έχετε παρατηρήσει; Με το που άλλαξαν οι συνθήκες με ένα 13-14% ικανοποιημένοι είναι το κανάλι και ο παραγωγός…

Τους πρόδωσαν στην Εφορία οι καταθέσεις τους!

Θεσσαλονίκη – Εξάμηνη καταδίκη ασθενούς – Απείλησε γιατρό ότι θα βγάλει όπλο