in

OMGOMG WTFWTF

Αποκάλυψη – Γι’ αυτό αποχώρησε ο Κακούρης από το «Εθνικό». Ο σκληρός σκηνοθέτης και η τοξικότητα

Χαμός έχει γίνει με τη ξαφνική αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από το Εθνικό θέατρο στην παράσταση του οποίου υποδυόταν τον Βασιλιά Ληρ.

 

Ο ηθοποιός αποχώρησε αφού πρώτα είχε ανεβάσει ένα αινιγματικό βίντεο στα social media γράφοντας για τον…σκληρό σκηνοθέτη και μιλώντας για τοξικούς ανθρώπους που δεν αντέχει άλλο γι’ αυτό προτιμά λίγους φίλους και τον σκύλο του.

  • Ένα βίντεο που λίγες ώρες μετά κατέβασε ««Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ΖΩΗ μετά από 4 μήνες ΑΣΚΗΤΙΚΗΣ για να καταφέρω να α@ρθρώσω τον βαρύ και Αθάνατο λόγο του Βασιλιά ΛΗΡ!! Δήλωσα Πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος «παιδιού» που ψάχνει στοργή και αγάπη ) Αυτά !!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ …. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας Αθώες ψυχές …. Καλή μας Χρονιά !!!! ΣΩΚΡΑΤΗ, ΒΑΣΙΛΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΑ, ΠΑΥΛΟ, ΚΩΣΤΑ, ΠΕΤΡΟ, ΓΙΑΝΝΗ κλπ Όταν τελειώσω θα στειλω μήνυμα προς όλους!!!!» έγραψε.

 

Το βίντεο έδειχνε το σπίτι άνω κάτω με όλα τα πράγματα στο πάτωμα, ακόμα και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όλα ήταν πεταμένα και εκείνος τα βιντεοσκοπούσε. Μάλιστα στην αρχή φίλοι του νόμιζαν πως τον έκλεψαν καθώς δεν είχαν βάλει ήχο να ακούσουν τι λεει και άρχισαν να τον καλούν στο τηλέφωνο. Ο σπουδαίος ηθοποιός τα «είπε» όλα σε αυτό το βίντεο.

 

  • Η αιτία που αποχώρησε είναι ο Γιάννης Χουβαρδάς τον οποίο ο Κακούρης δεν άντεξε. Όσοι γνωρίζουν τον ηθοποιό και έχουν συνεργαστεί μαζί του κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό συνεργάτη που ποτέ δεν δημιουργούσε το παραμικρό.

 

Όμως αυτή τη φορά «έσπασε» από την τεράστια πίεση του Χουβαρδά και δεν άντεξε…. Όσοι πρόλαβαν να σουν το βίντεο, όπως το είδα εγώ, καταλαβαίνουν πως η αποχώρηση ήταν μονόδρομος για τον Λεωνίδα.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Άδωνις Γεωργιάδης – “Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο υπουργείο Υγείας”

Ηλεία ΤΩΡΑ – Βγήκε για να μαζέψει χόρτα και βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα