in

OMGOMG

Γερασιμίδου για Λιγνάδη – «Είναι ένας εγκληματίας, δεν ξέρω για ποιον λόγο τον βγάλανε έξω»

Στο κίνημα #metoo και στους συναδέλφους της που καταγγέλθηκαν αναφέρθηκε η Ελένη Γερασιμίδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Λοιπόν”.

Χαρακτηριστικά, η Ελένη Γερασιμίδου τόνισε πως δεν έχει και την καλύτερη ιδέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ τον Δημήτρη Λιγνάδη τον χαρακτήρισε εγκληματία.

Πιστεύετε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να επιστρέψει θεατρικά;

Εγώ δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί δεν έχω και την καλύτερη ιδέα για το άτομο αυτό. Δεν φαντάζομαι πάντως ότι ειπώθηκαν τόσο τρομερά ψέματα εναντίον του και ότι ήταν όλα οργανωμένα. Τώρα το αν θα ξαναπαίξει, πρέπει να το αποφασίσει ο κόσμος.

Και ο Κιμούλης κατηγορήθηκε και επέστρεψε, φυσικά όχι με αυτές τις κατηγορίες. Όλα αυτά δεν συγκρίνονται με έναν βιασμό που κάποιος εκμεταλλεύεται μικρά παιδάκια και μάλιστα προσφυγάκια και δεν τα βιάζει απλώς, αλλά χρησιμοποιεί και σίδερα για να εισέλθει.

Για τον Λιγνάδη λέω, που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος παρότι κρίθηκε ένοχος. Αυτός είναι ένας εγκληματίας και δεν ξέρω για ποιον λόγο τον βγάλανε έξω. Προφανώς φοβούνται μήπως πει από πού προμηθεύονταν τα προσφυγάκια, γιατί τότε θα γίνει πολύ μεγάλο σκάνδαλο.

Έγινε γνωστό το σωματείο από αυτή την ιστορία και όχι από τη συνδικαλιστική του δράση, που είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στην Ελλάδα. Ωραία να το καταγγείλεις, αλλά πες και τίποτα άλλο. Έγιναν ολόκληρες συνελεύσεις, που μάθαμε με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε στους βιασμούς αυτούς και τις απόπειρες.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. υπαρχει πια τοση ενδεια παντου, που το μετριο το ονομαζετε κορυφαιο ολοι εσεις οι δηθεν που σηκωνετε και το δαχτυλο οπου σας παιρνει, αλλα απο την αλλη προσπαθειτε να τον βγαλετε λαδι . Ενας κακοποιητης ειναι και αυτος και δεν θα βαλουμε ζυγαρια αν ειναι καποιος λιγοτερο η περισσοτερο κακοποιητικος, με τις ψυχες ανθρωπων και τους φοβους τους δεν παιζουμε.Δεν ηταν μια που κατηγγειλε τον Κιμουλη ,αλλα πολλα περισσοτερα ατομα για τον ιδιο λογο. Απογοητευση επισης και απο την Διαβατη που τον υπερασπιστηκε , ενω εκανε ολοκληρο θεμα τον Ρουβα παλαιοτερα

  2. Εννοω οτι εκανε ολοκληρο θεμα και καλως εκανε οτι δηλαδη ο Ρουβας επαιξε αρχαιο Θεατρο , ενω δεν ηταν ο καταλληλος,ενω τωρα που το θεμα ειναι σοβαροτατο και αφορα σε κακοποιηση βγηκε και υποστηριξε τον Κιμουλη.Απο που να τους πιασεις ολους αυτους

  3. Τον έχω δει στο θέατρο και έχω πάθει πλάκα! Για να το λένε και οι μεγάλοι ηθοποιοί αυτό, κάτι θα ξέρουν!
    Μας πειράζει πραγματικά ο Κιμούλης αντί να μας ενοχλεί ο Λιγδας που είναι ελεύθερος?

Έκτακτο – Φωτιά ΤΩΡΑ στην Αρχαία Ολυμπία

Συναγερμός στη Χαλκιδική – Εξαφανίστηκε η γιαγιά Ευαγγελία. Υποφέρει από άνοια