in ,

AngryAngry CryCry LOLLOL

Γεμίσαμε “μαϊμού Balmain” στη νύχτα – Φτάνει με τις αντιγραφές. Γελάνε και οι πέτρες

Έχει καταντήσει αηδία πλέον. Έχει ξεπεράσει κάθε ντροπή. Θα μου πείτε για να ντρέπεται κάποιος πρέπει πρωτίστως να έχει όρια. Ε… λοιπόν κάποιες εγχώριες “σχεδιάστριες” δεν έχουν κανένα φραγμό μπροστά στην δήθεν καριέρα. 

 

  • Δεν αναφέρομαι στην Θεοδωρίδου… για να μην παρεξηγηθώ…αλλά στην επιλογή του στυλίστα της να της δώσει ένα ρούχο που είναι αντιγραφή του κορυφαίου και πανάκριβου οίκου balmain.

 

Το αντιγράφει γιατί δεν το υπογράφει μια “Έφη κάτι” που αρέσκεται να ξεπατικώνει “όλη την γή”. Μια ακόμη νεόκοπη αυτοαναγορευόμενη σχεδιάστρια που έχει κοπιάρει ότι πατρόν εγχώριο και μη…  κυκλοφορεί.

 

  • Πιο συγκεκριμένα το ρούχο που μάλιστα κοσμεί και την βιτρίνα του διεθνούς οίκου Balmain στο Παρίσι έχει κακοραφτεί τόσο πολύ… με το ντραπέ αντί να είναι προς τα κάτω για να “κόβει” και να ομορφαίνει την σιλουέτα είναι οριζόντιο. 

 

Τώρα θα μου πείτε… αυτό είναι μόνο; ΟΧΙ. Απλά ενημερώνω πώς και στην χώρα μας υπάρχει μόνιμη αντιπροσωπεία του συγκεκριμένου οίκου και είναι θέμα χρόνου να κινηθούν νομικά εναντίον όσων αντιγράφουν. Λίγη τσίπα ρε παιδιά… δεν κάνουν όλοι για όλα.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Φρίκη στον Αλμυρό – Μαθητής έγδυσε και έδειρε συμμαθητή του στο προαύλιο του σχολείου

Επιστρέφει στην παρουσίαση ειδήσεων η Τρέμη; Το άκυρο και η πολιορκία