in ,

LOLLOL OMGOMG CryCry

Γέλια στον ΣΚΑΪ – Πώς θα συνυπάρξουν τηλεοπτικά Σκορδά και Λαζάρου;

Όταν εργαζόμενοι στον ΣΚΑΙ έμαθαν ότι η Μάρτζυ Λαζάρου θα ενταχθεί στο πάνελ της Φαίης Σκορδά στη νέα μεσημεριανή εκπομπή, έβαλαν τα γέλια. Και αυτό γιατί ξέρουν τη κόντρα των δύο γυναικών τη σεζόν που μας πέρασε. 

 

  • Θυμίζω πως η Μάρτζυ ήταν project manager των ψυχαγωγικών εκπομπών του σταθμού, με αποτέλεσμα πολλές φορές οι δυο τους να κοντραρίζονταν και οι σχέσεις να είναι ψυχρές. Άλλωστε, η θεία ποτέ δεν δέχθηκε ότι πρέπει να υπακούσει ένα πρόσωπο που μέχρι πριν από μία σεζόν ήταν πανελίστρια στη Μαλέσκου.

 

Τα έφερε όμως έτσι η ζωή τα πράγματα έτσι και θα συνυπάρξουν μπροστά από τις κάμερες. Λίγο η ματαιοδοξία της Λαζάρου να βγει ξανά μπροστά και λίγο ο ΣΚΑΙ που θέλει να μειώσει το κόστος αποφασίζοντας να καλύψει τη θέση αυτή εκ των έσω, έχουν προκαλέσει νεύρα στη Φαίη Σκορδά. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Ειναι ακομα project manager ;Οτι ναναι εκει στον Σκαι διωχνουν , απολυουν ,υποβαθμιζουν , αναβαθμιζουν , ακυρωνουν , ενα απο τα πιο μη ασφαλη καναλια οσον αφορα την ευρεση δουλειας.
    Σε υποδεχονται με ανοιχτες αγκαλες , καλες οικονομικες απολαβες και σε ακυρωνουν μεσα σε λιγους μηνες, οποιο ονομα και αν εισαι. Κανουν ασχετους project manager οπως την Λαζαρου που ως και πανελιστρια ακομα δεν ξεχωριζε , φαντασου τωρα.

Καραμπόλα στις πίστες – Μετακόμιση «Μαζώ» από Τσακουμάκο σε Πετρογιάννη; Ο ρόλος της Πάολας

Φωτιά στην Κέρκυρα – Συγκινητική η αυτοθυσία των Πυροσβεστών. Έχουν εκκενωθεί 17 οικισμοί