in ,

LOLLOL CryCry

Γελάνε οι πέτρες στον Σκαϊ – Η αλήθεια για το βραδινό της Σκορδά

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε τηλεοπτικό ρεπορτάζ που ανέφερε μετακίνηση της Φαίης Σκορδά στη βραδινή ζώνη από τη μεθεπόμενη σεζόν!

  • Και φυσικά κρυφογέλαγαν και τα πλακάκια στο Φάληρο. Και είναι φυσικό να γελάνε καθώς τα live του The Voice με τη Σκορδά συμπεριλαμβανομένου του τελικού έκαναν τα χειρότερα νούμερα στην ιστορία του talent show από τότε που ξεκίνησε να προβάλλεται στην Ελλάδα.

Η Σκορδά που έκανε ένα πολύ καλό συμβόλαιο και γερά «δεμένο» με τον ΣΚΑΪ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην πρωινή ζώνη. Με κάποιες αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής και κάποιες πίσω από τις κάμερες.

 

Πάνω κάτω βέβαια η θεματολογία θα παραμείνει η ίδια καθώς όσες φορές κι αν προσπάθησε να κάνει κοινωνικό θέμα τα νούμερα ήταν της τάξης του 5% – 6%. Αυτό που σίγουρα αλλάζει και έχουν ξεκινήσει ήδη και επαφές είναι οι στήλες της μαγειρικής και της αστρολογίας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

  1. Τελικά ότι περισσεύει από αλλά κανάλια το μαζεύει ο Σκάι😂… η κοπέλα είναι τέρμα χαζή & αμόρφωτη… Προχθές με έντονο ύφος μας τόνισε ότι το θέμα Γεωργούλη δεν είναι θέμα επικαιρότητας αλλά κοινωνικό θέμα… Τι νομίζει άραγε μέσα στο μυαλό της ότι σημαίνει η λέξη επικαιρότητα ουδείς γνωρίζει…

«Just the two of us» – Έγκυος η τραγουδίστρια που εμφανίστηκε στο σόου

Χαροπαλεύει ο Σαββόπουλος στο Νοσοκομείο – Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των γιατρών του