in

OMGOMG

Φθιώτιδα – Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός σε χαντάκι

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός ηλικιωμένου από το Νέο Κρίκελο Λαμίας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε αυλάκι αργά το βράδυ του Σαββάτου.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport ο ηλικιωμένος κάτοικος της κοινότητας της Λαμίας, έφυγε από το σπίτι του για να κάνει τη συνηθισμένη απογευματινή του βόλτα.

 

Οι ώρες περνούσαν όμως και ο ηλικιωμένος δεν έδινε σημεία ζωής και οι δικοί του άνθρωποι άρχισαν να ανησυχούν. Έτσι ενημέρωσαν τις αρχές και ξεκίνησαν κι εκείνοι να τον αναζητούν στην περιοχή της Λαμίας.

  • Παρά το γεγονός ότι «χτένισαν» όλη την περιοχή δεν κατόρθωσαν αρχικά να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο.Τελικά λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ ο γιος του τον εντόπισε πεσμένο μέσα σε ένα αυλάκι χωρίς τις αισθήσεις του.

 

Το σημείο είχε πολλά και ψηλά χόρτα με αποτέλεσμα να μην είναι ορατή η σορός του στο αυλάκι το οποίο είχε και νερό. Δυστυχώς όπως διαπιστώθηκε ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός.Ο άτυχος ηλικιωμένος έφερε και τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο κανείς δεν ξέρει εάν γλίστρησε ή εάν περπατώντας έπαθε κάτι παθολογικό με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει μέσα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πόλεμος στο Ισραήλ – ΗΠΑ και Ιράν προειδοποιούν εκατέρωθεν για παρέμβαση σε περίπτωση κλιμάκωσης

Θυμάστε την πρώην παίκτρια του Big Brother Φραντζέσκα Μελά; Δείτε τη χωρίς ίχνος υφάσματος…