in

AngryAngry

Φθιώτιδα – Αλβανός ευχήθηκε για τα γενέθλια του ανήλικου γιου του με… πυροβολισμούς

Θέλησε να του ευχηθεί για τα γενέθλια στο γιο του και δημοσιοποίησε βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο ανήλικος, να ενεργεί άσκοπα πυρά στον αέρα σε αυλή οικίας, ενώ στο χώρο υπάρχουν άτομα, μεταξύ των οποίων και ανήλικα

Στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Φθιώτιδας, κόσμος είναι μαζεμένοι, μεταξύ των οποίων πρώην υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση, και η οικογένεια Αλβανού ο οποίος εργάζεται στην περιοχή.

Ο πατέρας του ανήλικου, θέλησε να ευχηθεί (29/04) για τα γενέθλια στο γιο του, κι εκτός από τις τυπικές ευχές, “15 vjeç sot edhe 100 te uron babi” (μτφρ. “15 χρονών σήμερα και άλλες 100 ευχές από το μπαμπά”) σε βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο παρουσιάζει το NantiaReport.gr, διακρίνεται το αγόρι, να κρατάει στα χέρια του όπλο.

  • Χωρίς μέτρα ασφάλειας, και χωρίς καμία εμπειρία όπως γίνεται αντιληπτό, κι ενώ στον υπαίθριο χώρο -διακρίνεται από τις φωνές τους- υπάρχουν και άλλα άτομα, μεταξύ των οποίων και ανήλικα, το ανήλικο αγόρι πυροβολεί τρεις φορές στον αέρα, ενώ τα χέρια του, συγκρατεί ο κτηματίας, με τις επευφημίες της οικογένειάς του.

Από τον κρότο κατά την διάρκεια των πυροβολισμών και καθώς -όπως διαφαίνεται από τις κινήσεις τους- δε φορούσαν ωτοασπίδες, τόσο ο ανήλικος δείχνει αν έχει ενοχληθεί από τον κρότο όσο και ο ενήλικας που βρίσκεται ακριβώς πίσω του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:NantiaReport

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

ΕΝΦΙΑ – Από σήμερα το απόγευμα τα εκκαθαριστικά σε 7 εκατ. ιδιοκτήτες

«Mε τράβηξε στη σκηνή, ξηλώθηκε όλο το πουκάμισο και έμεινα ο μισός γυμνός»