in

LoveLove CuteCute OMGOMG AngryAngry

«Φτάνω στο τέλος και γράφει – χειρότερος όλων ο Μελέτης Ηλίας»

«Έχω τύχει σε θίασο που ήμασταν 25 άτομα, ένας δεν ήταν στο ίδιο μήκος κύματος, είχε μία περίεργη συμπεριφορά, και είχαμε διαλυθεί. Ξέρεις, είναι λίγο σαν τα μικρόβια. Αν μπει το μικρόβιο, μετά αρχίζει και διασπείρεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μελέτης Ηλίας, μιλώντας στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τις κακές συνεργασίες στο θέατρο.

Για τη χειρότερη κριτική που έχει διαβάσει αναφορικά με τον ίδιο, δήλωσε: «Την πρώτη φορά που έπαιξα με ρόλο στην Επίδαυρο, πριν 15 περίπου χρόνια, διάβαζα μία τεράστια κριτική, όλα της είχαν φανεί χάλια της κριτικού. Και λέω: εντάξει, εγώ της γλίτωσα. Φτάνω στο τέλος και λέει: και χειρότερος όλων ο Μελέτης Ηλίας. Δε μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ».

Για το αν υπάρχει ακόμη κόσμος που τον ρωτά για το πότε θα συνεχιστεί η σειρά «Το Σόι Σου» απάντησε: «Νομίζουν ότι ακόμα το γυρίζουμε, ενώ το έχουμε τελειώσει εδώ και 4 χρόνια. Παρ’ όλο που τα Καλύτερά Μας Χρόνια δεν συγκρίνονται σε νούμερα τηλεθεάσης με σειρές μεγάλων ιδιωτικών καναλιών, τα χτυπήματα στο Ertflix ισοδυναμούν με κάτι τέτοιο».

Για την ψυχοθεραπεία που τον βοήθησε να μάθει καλύτερα τον εαυτό του, εξομολογήθηκε: «Ήμουν πολύ πεισματάρης, δεν έκανα το βήμα πίσω. Αυτό που πετυχαίνεις δουλεύοντας με τον εαυτό σου είναι να το παραδεχτείς. Έχω να πω σε όλους τους άντρες, που θεωρείται ακόμη ταμπού, να το τολμήσουν, γιατί θα τους κάνει πολύ καλό».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

  1. Τον θεωρούσα σοβαρό και καλό ηθοποιό. Στη Φιλουμενα Μαρτουρανο που είδα, είναι καλύτερος από Ναυπλιωτου. Όμως, με ξενέρωσε η δήλωσή του ότι έκανε ουσίες παλιά. Πόση ξενερα. Πόσο αντιπροτυπο για τα νέα παιδιά;

  2. Δυστυχώς, κάποιοι μπλέκουν με ουσίες επειδή είναι ευαίσθητοι νομίζοντας πως έτσι θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τους φόβους της ζωής. Έχουν την ψευδαίσθηση ότι οι ουσίες τους κάνουν να νιώθουν χαρούμενοι και να έχουν θάρρος μέχρι που καταστρέφονται σιγά σιγά.
    Ευτυχώς που κατάφερε και ξέκοψε ο άνθρωπος.

  3. Δεν είναι λύση βέβαια. Υπάρχουν δημιουργικές λύσεις για να βρει κάποιος την ευτυχία στην ζωή.
    Πάλι καλά που αυτός τα κατάφερε και σώθηκε.

    • Τα Ψαράκια είναι όντως πολύ ευαίσθητα. Άλλα του γλυκού νερού κι άλλα του αλμυρού. Άλλα δελφινάκια κι άλλα καρχαρίες. Καμμιά φορά και χταπόδια όταν μιλάμε για περίπλοκους χαρακτήρες αλλά και σουπιές όταν μιλάμε για πιο ύπουλους.

  4. 50-50. Οι καλοί είναι όντως γλυκούληδες. Ή θα σου βγει γλυκός ή πολύ πικρός.
    Αν είναι πικροί, είναι πιο φαρμακεροί κι απ’ τον Σκορπιό. Τα Καρκινάκια όμως είναι ολόγλυκα.
    Τα καλύτερα παιδιά όλου του ζωδιακού.

Κατάστημα εστίασης έβγαλε στη σέντρα πελάτη που είπε «καθυστερημένο» εργαζόμενο – «Μην μας επιλέξετε ξανά»

Νεκρός ο Γιώργος Γώγος – Ένιωσε αδιαθεσία φθάνοντας στο σπίτι του και πέθανε