in

Φρικτός θάνατος άνδρα στη Μύκονο – Τον κάρφωσε αγελάδα με τα κέρατα στην καρδιά

Ένα σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Μύκονο, με έναν νεαρό κάτοικο του νησιού να χάνει την ζωή του όταν τον κάρφωσε στην καρδιά μια αγελάδα με τα κερατά της στην μέση του δρόμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 12 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο άτυχος άνδρας την ώρα που οδηγούσε την μηχανή του στην επαρχιακή οδό χώρας – Άνω Μέρας στη Μύκονο, μπροστά του εμφανίστηκε ένα κοπάδι από αγελάδες που είχαν ξεφύγει από τον χώρο όπου θα έπρεπε να είναι κανονικά.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε η μετωπική σύγκρουση του νεαρού άντρα με τις αγελάδες που είχαν βγει σε έναν κεντρικό δρόμο, στην επαρχιακή οδό χώρας – Άνω μέρας.

Τότε μια αγελάδα, που άλλοι κάτοικοι κάνουν λόγο για ταύρο, κάρφωσε τον νεαρό άντρα στην καρδιά και στην κοιλιά.

Κάτοικοι του νησιού πιθανολογούν ότι τα ζώα βρίσκονταν εκτός του χώρου, εξαιτίας του φόβου τους από την σφοδρή κακοκαιρία στο νησί, ωστόσο ο ιδιοκτήτης των ζώων δεν έχει ακόμα εμφανιστεί στις αρχές.

Άλλοι κάτοικοι αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο αδικοχαμένος άντρας σταμάτησε στην άκρη για να βγάλει εκείνος τα ζώα από τον δρόμο. Η Μύκονος έχει βυθιστεί στην θλίψη με την είδηση του χαμού του άτυχου 39χρονου άντρα, ο οποίος καταγόταν και διέμενε στην Μύκονο με την οικογένειά του ενώ ήταν πατέρας ενός εννιάχρονου κοριτσιού.

Σε λίγες ώρες εκπνέει και η διορία του αυτοφώρου με τον ιδιοκτήτη του ζώου να μην έχει εντοπιστεί ακόμα από τις αρχές. Η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, όσο και για τον ιδιοκτήτη του μοιραίου βοοειδούς συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού πρόκειται για βιοπαλαιστή που απασχολείται στις κατασκευές στο νησί της Μυκόνου. Σχηματίστηκε δικογραφία και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ζώου αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς αποφάσισαν πανελλαδική απεργία

Σοφοκλής Σχορτσανίτης – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο