in

CryCry

Φρικτό τροχαίο στον Άλιμο – Οδηγός μηχανής ανασύρθηκε νεκρός μέσα από το Smart με το οποίο είχε συγκρουστεί!

Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στον Άλιμο, στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμάκη με την οδό Νίκης, με θύμα έναν μοτοσικλετιστή.

  • Σύμφωνα με δημοσιεύματα του notia, ο μοτοσικλετιστής κατέβαινε με ταχύτητα τη λεωφόρο Καλαμακίου όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας SMART ξεπρόβαλε ξαφνικά από την οδό Νίκης, αδιαφορώντας σύμφωνα με πληροφορίες της πινακίδας STOP. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να εκτιναχθεί από το ποδήλατο και να καταλήξει μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων ασθενοφόρων και πυροσβεστικών οχημάτων. Οι πυροσβέστες εργάστηκαν για να βγάλουν το άψυχο σώμα του μοτοσικλετιστή από τα συντρίμια, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε μόνο ελαφρά.

  • Στη διασταύρωση της λεωφόρου Καλαμακίου και της οδού Νίκης φέρεται να έχει σημειωθεί πολλαπλά τροχαία ατυχήματα στο παρελθόν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα notia.
    Το περιστατικό χρησιμεύει ως τραγική υπενθύμιση της σημασίας της τήρησης των κανόνων και των κανονισμών οδικής κυκλοφορίας για την πρόληψη τέτοιων καταστροφικών ατυχημάτων.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

«Πετάει» εντός και εκτός γηπέδου – Ο έρωτας του Ζίβκοβιτς με την όμορφη Ελισάβετ

Οργή του Πολυχρονόπουλου – Οι γείτονες έφεραν την Αστυνομία στον δημιουργό του «Άλλου Ανθρώπου»