in

OMGOMG AngryAngry

Φρικτό τροχαίο – Κάηκε ζωντανός ο άτυχος οδηγός

Φρικτό θάνατο βρήκε ο οδηγός του οχήματος που ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες, το απόγευμα του Σαββάτου στη Λευκωσία.

  • Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο οδηγός του οχήματος κατευθυνόταν από τον κυκλικό κόμβο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας προς το Γέρι και σε κάποιο σημείο του δρόμου, το όχημά του ανατράπηκε, ενώ στη συνέχεια αναποδογυρίστηκε και σύρθηκε στην άσφαλτο.

Από τα βίαια κτυπήματα, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ όταν η πυρκαγιά κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο οδηγός του οχήματος ανασύρθηκε νεκρός.

  • Δυστυχώς, η σορός του οδηγού ήταν σε κατάσταση απανθράκωσης, ενώ το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Δεδομένου της κατάστασης της σορού, η πλήρης εξακρίβωση της ταυτότητας του οδηγού, θα ταυτοποιηθεί με τη μέθοδο του dna.

 

Στο σημείο για εξετάσεις κλήθηκαν μέλη της τροχαίας για εξετάσεις ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες του τροχαίου, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του οδηγού θα εξακριβωθούν με την νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του, από την επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

«Μάχη» Μούτσου – Παρασκευοπούλου στην ΕΡΤ για το δελτίο των 12.00

Βίντεο ντοκουμέντο – Έτσι έβαλαν την φωτιά στην Ρόδο οι εμπρηστές