in

OMGOMG AngryAngry

Φρίκη στην Βέροια – Σε ψυχιατρική εξέταση υποβάλλεται η Μήδεια

Σε ψυχιατρική εξέταση θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες, η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε το μόλις 11 μηνών βρέφος της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πετώντας το στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα, στη Βέροια.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή μητέρα που χθές κρίθηκε προφυλακιστέα και παραμένει υπό κράτηση στην αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας, αναμένεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξεταστεί σε δημόσια δομή και να υπάρξει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη η οποία θα προστεθεί στη δικογραφία που έχει ασκηθεί για την υπόθεση φρίκης.

Από την ψυχιατρική εξέταση αναμένεται να κριθεί αν χρειάζεται να νοσηλευτεί σε κατάστημα κράτησης με ψυχιατρική κλινική, ή σε άλλη γυναικεία πτέρυγα φυλακών της χώρας, η οποία δεν αποκλείεται να είναι αυτή της Θήβας. Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα γίνει γνωστό στον αρμόδιο εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση.

  • Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη είχε νοσηλευτεί περισσότερες από δέκα φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική ενώ τελευταία φορά ήταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, ωστόσο την είχε διακόψει το τελευταίο διάστημα. Το σπίτι όπου ζούσε η γυναίκα με το μωρό της, επισκέπτονταν και κοινωνική λειτουργός, όμως ο αδελφός της δήλωσε πως είχε να περάσει από τον Αύγουστο.

  • Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση απολογούνταν για τρεις ολόκληρες ώρες το μεσημέρι της Τετάρτης στον ανακριτή έως ότου αποφασιστεί η προφυλάκισή της.

 

Η ίδια επέμενε στον ισχυρισμό της ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το κοριτσάκι της αλλά το βρέφος μπουσούλησε και έπεσε στο νερό, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να αντιδράσει, ωστόσο οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν ούτε τον εισαγγελέα, ούτε και τον ανακριτή που από κοινού αποφάσισαν να οδηγηθεί στη φυλακή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Όταν έβγαζε τον κώλ.. της έξω ήταν καλά, όταν της άφησαν την επιμέλεια του παιδιού ήταν καλά, όταν έψαχνε το κατάλληλο σημείο για τον φόνο ήταν καλά, όταν καλούσε τα taxi ήταν καλά, όταν πήγε για ανάκριση δεν είπε τι ακριβώς έγινε και ήταν μια χαρά, όταν μιλούσε στους δημοσιογράφους ήταν μια χαρά. Τώρα θα μας πούνε ότι είναι άρρωστη.

Έξαλλος ο πατέρας Αντώνιος – Εμφανίστηκε πρώτη φορά και απάντησε σε όλα όσα θέλαμε να ακούσουμε

Εύα Καϊλή – Θα δει την κόρη της για 3 ώρες την Παρασκευή