in

CryCry AngryAngry OMGOMG

Φρίκη στην Βέροια – «Πάγωσαν» οι συγχωριανοί της Μήδειας. «Πώς έφτασε ως εδώ;»

Με τις έρευνες για τον θάνατο του 11 μηνών βρέφους στην Ημαθία να βρίσκονται σε εξέλιξη σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού με το ενδεχόμενο η μητέρα του παιδιού να ευθύνεται για τον θάνατό του.

 

 

  • Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Newsbomb o πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του χωριού, Σταυρός Ημαθίας, Γιάννης Κεϊσίδης κανείς δεν περίμενε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.

 

«Την Ε. την γνωρίζω πολύ καλά. Ήμαστε γείτονες. Ήταν μια άψογη μάνα και δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Γνωρίζαμε ότι αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα αλλά με την βοήθεια της μητέρα της και του παππού, αφού ο πατέρας της είχε πεθάνει, μεγάλωνε το μωρό πού καλά», ανέφερε ο κ.Γιάννης Κεϊσίδης Και πρόσθεσε: «την επισκεπτόταν από την πρόνοια και όλα έδειχναν ότι πάνε καλά τα πράγματα. Βεβαίως δεν είμαι και ειδικός όμως δεν υπήρξε κάποιο δείγμα στο σπίτι υπήρχε πρόβλημα. Επίσης με την βοήθεια του παππού και της μητέρας της το μωρό μεγάλωνε με αγάπη και σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον».

 

Τέλος ο πρόεδρος του χωριού, Σταυρός Ημαθίας έκανε γνωστό ότι  «η 29χρονη μεγάλωσε στην Βέροια. Εδώ ήρθε μαζί με την μητέρα της που καταγόταν από το χωριό μας όταν πέθανε ο πατέρας».

Η ομολογία της μητέρας στους αστυνομικούς Νωρίτερα, η μητέρα του βρέφους είπε στους αστυνομικούς, μετά από πίεση, ότι το πέταξε στο ποτάμι. «Κανείς δεν αγαπάει το παιδί μου, ούτε οι γονείς μου το αγαπούσαν», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια της 28χρονης.

 

Η νεαρή μητέρα ομολόγησε την πράξη της και υπέδειξε το σημείο που πέταξε το μωρό. Στην αρχή έλεγε διάφορα που δεν έβγαζαν νόημα και είπε ότι το είχε αφήσει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Βέροια, ωστόσο στη συνέχεια είπε στους αστυνομικούς ότι πήγε βόλτα με το μωρό στο ποτάμι, υποδεικνύοντας ένα συγκεκριμένο σημείο. Τότε οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την έρευνα στο φράγμα του Αλιάκμονα μέχρι που τελικά χθες το βράδυ εντοπίστηκε το μωρό νεκρό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Selfie μια χαρά ήξερε να βγάζει, παιδί ήξερε να κάνει, όταν όμως κάτι έγινε με τον άνδρα και ήθελε να τον εκδικηθεί σκότωσε το μωρό και τώρα φταίνε τα ψυχολογικά προβλήματα και ούτε λόγος για φυλακή φυσικά, θα μπει σε ένα ίδρυμα και θα την βγάλουν γρήγορα να στείλει και κάνα δυο άλλους, χωρίς καμια ουσιαστική τιμωρία.

Αυτός είναι ο 27χρονος που έγινε ήρωας – Έσωσε 24 ανθρώπους από τη χιονοθύελλα

Κλέλια Ανδριολάτου – Η παιχνιδιάρικη απάντηση για την προσωπική ζωή της