in

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL OMGOMG

Φρίκη στην Βέροια – «Δεν έδειχνε ταραγμένη», λέει ο ταξιτζής που παρέλαβε την Μήδεια

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούμε όλοι τις εξελίξεις στην υπόθεση της Βέροιας. Οι πληροφορίες που έρχονται απο την περιοχή συνιστούν κομμάτια στο παζλ της φρίκης.

 

  • Ο οδηγός ταξί που την πήρε από το φράγμα του Αλιάκμονα, ανέφερε ότι έλαβε κλήση από το κέντρο στις 16.05 για το φράγμα και από εκεί παρέλαβε τη γυναίκα η οποία του είπε να την μεταφέρει στην περιοχή του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια.

 

 

“Δεν έδειχνε ταραγμένη, δεν είχε μαζί της κάποιο παιδί. Έκατσε στα πίσω καθίσματα και σε όλη τη διαδρομή δεν είπε τίποτα απολύτως. Η συμπεριφορά της ήταν απολύτως φυσιολογική, νορμάλ, όπως όλος ο κόσμος. Την παρέλαβα από τον κεντρικό δρόμο, πριν τη γέφυρα», ανέφερε ο οδηγός ταξί, ο οποίος κλήθηκε από την αστυνομία για κατάθεση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Ψυχολογικά-ψυχολογικά αλλά το κώλο τούρλα και τις ποζεριές ήξερε να τις κάνει….Κρίμα που κάποια όντα γίνονται γονείς(και τα σκοτώνουν) όταν άλλοι άνθρωποι προσπαθούν χρόνια να αποκτήσουν παιδί…

  2. Πίσω απ’ τα κάγκελα θα έπρεπε να βρίσκεται η μάνα της και όποιος άλλος την άφηνε να κυκλοφορεί ασυνόδευτη!!!Κι αυτό το άρρωστο και διεστραμμένο ον να κλειστεί σε ψυχιατρείο για το υπόλοιπο της ζωής του!!!Σε λάθος ανθρώπους δίνει τα παιδιά ο θεός.

Σοκ – Νεκρός μέσα στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς ο Ηλίας Μεταφτσής

Το παρασκήνιο – Τέλος Γενάρη το ραντεβού Γερμανού – Alpha. Μένει στο κανάλι για άλλα δύο χρόνια