in

OMGOMG

Φρίκη στην Βέροια – Στο φώς η νεκροψία. Υπέφερε το μωρό απο ασφυκτικό θάνατο

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία στη Βέροια, μετά τον εντοπισμό του νεκρού βρέφους, 11 μηνών, στο φράγμα του Αλιάκμονα. Η νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας έδειξε ασφυκτικό θάνατος εντός ύδατος.

  • Σημειώνεται ότι η 29χρονη που μένει στον Σταυρό Αλεξάνδρειας φαίνεται πως το προηγούμενο διάστημα είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα ομολόγησε στις Αρχές τι συνέβη και συνελήφθη.

  • Το σημείο που βρέθηκε το παιδι:

Στις ερωτήσεις των αστυνομικών σχετικά με το που έχει αφήσει το βρέφος η γυναίκα έπεφτε διαρκώς σε αντιφάσεις, δεν έδωσε στην αρχή ξεκάθαρη απάντηση, ενώ αρχικά υπέδειξε προφορικά στους αστυνομικούς διαφορετικό μέρος.

  • Λίγη ώρα αργότερα η 29χρονη παραδέχτηκε ότι είχε πάει μαζί με το μωράκι της στο φράγμα του ποταμού Αλιάκμονα, με αποτέλεσμα οι έρευνες να εστιάσουν εκεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα είχε μείνει έγκυος από έναν άντρα από διπλανό χωριό. Στη συνέχεια, αυτός αναγνώρισε το μωρό αλλά το παιδάκι μεγάλωνε με τη μάνα, τη γιαγιά και τον παππού της μάνας.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, για το συμβάν ενημερώθηκε και το προσωπικό της ΕΜΑΚ, ωστόσο το βρέφος εντόπισαν αστυνομικοί περίπου στις 2 τα ξημερώματα στις όχθες του ποταμού, να επιπλέει στο νερό, χωρίς να χρειαστεί να συνδράμουν οι πυροσβέστες για να ανασυρθεί.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χρήστος Βαλαβανίδης- «Έβγαλε το μόριο του και το ακούμπησε στα χέρια της …»

Κορωπί – Χειροπέδες σε 29χρονο για άσκοπο πυροβολισμό στην αλλαγή του χρόνου