in

OMGOMG

Φράνσις Αντετοκούνμπο – Ο αδερφός του Γιάννη εξομολογείται. «Μεγάλωσα μακριά από τα αδέρφια και τους γονείς μου»

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Φράνσις Αντετοκούνμπο στην κάμερα του MEGA και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάνου.

Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο, είναι ο μόνος από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο που επέλεξε να ασχοληθεί με τη μουσική και όχι με το μπάσκετ.

«Όταν ήμουν μικρός ζούσα με τους παππούδες μου, Κάθε φορά που έπρεπε να πάρω μια δύσκολη απόφαση τραγουδούσε και ο παππούς μου μού έλεγε ότι έχω ωραία φωνή και ότι μπορώ να ασχοληθώ με τη μουσική. Η μουσική σχετίζεται με την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς. Τα αδέρφια μου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν όλα στην Ελλάδα.

Είναι περισσότερο Έλληνας. Εγώ ερχόμενος εδώ, προσπάθησα να ενώσω την καταγωγή των γονιών μου με τη δική μου κουλτούρα ώστε να μάθουν και να καταλάβουν και τα αδέρφια μου. Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο στην ταινία για την ιστορία της οικογένειάς μου, είναι ο αγώνας πίσω από αυτό, πίσω από όλα αυτά» ανέφερε αρχικά ο Φράνσις Αντετοκούνμπο και συνέχισε μιλώντας για το πως είναι να μεγαλώνεις μακριά από την οικογένειά σου.

«Μπορείς να δεις ότι κι εσύ, σαν άνθρωπος, όταν προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα, όταν θες να ζήσεις τη ζωή σου όπως θέλεις, υπάρχουν πολλές αντιξοότητες, συναντάς πολλά προβλήματα. Αυτό που με συγκίνησε πιο πολύ, είναι εγώ που έμεινα πίσω, γιατί δεν υπάρχει η αγάπη των γονιών σου. Δεν υπάρχει το δέσιμο που δημιουργείς όταν μένεις με τους γονείς και τα αδέρφια σου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πανικός μόνο με μία φωτογραφία – Ποια ανέβασε στο Instagram ποστ που αποκαλύπτεται η πίσω όψη της;

Σκληρές εικόνες – Το Ισραήλ βομβάρδισε σχολείο του ΟΗΕ στη Λωρίδα της Γάζας