in

Φόβοι για νέα «υπόθεση Άλεξ»

Συνεχίζονται για δωδέκατη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, με τις Αρχές να χτενίζουν την περιοχή του αεροδρομίου στο Μεσολόγγι, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη του. O 50χρονος κρεοπώλης, που ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον 31χρονο, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει πέσει σε αντιφάσεις. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στα ερωτήματα που του απευθύνουν οι αστυνομικοί, προβάλλει «αστείες» δικαιολογίες.

Με την αγωνία για την τύχη του 31χρονου Μπάμπη να κορυφώνεται, drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις των Αρχών.

Ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως, είναι ότι ναι μεν ο 50χροβνος έχει εξαφανίσει του έντονους διάλογους που είχε μες τον 31χρονο, ωστόσο φαίνεται πως ο 50χρονος κάλεσε τον Μπάμπη αυτός το βράδυ στο τηλέφωνο και όχι ο αγνοούμενος.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε για την εξέλιξη της έρευνας.

«Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή γεωλογικά. Το αντλιοστάσιο ερευνήθηκε από μεγάλη ομάδα. Μια σορός, στατιστικά, όσο και αν ερευνηθεί το σημείο, μπορεί να βρεθεί και τυχαία, έχοντας μελετήσει και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο άνθρωπος που είναι στο «κάδρο» τα γνώριζε πολύ καλά γιατί είναι άνθρωπος της περιοχής. Συνεχίζονται οι έρευνες. Έχει ενεργοποιηθεί ο κυνηγετικός σύλλογος Αγρινίου και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή και θα πάρουν μέρος στις έρευνες», είπε αρχικά.

«Για να μην έχουμε μια νέα υπόθεση Άλεξ στη Βέροια, μπορεί να μη βρεθεί ποτέ η σορός. Υπάρχει μια ατμόσφαιρα που μας λέει ότι μπορεί να υπάρχει 2ο αυτοκίνητο και άτομο. Αν υπάρχει 2ο αυτοκίνητο ο Μπάμπης μπορεί να βρίσκεται εκτός της περιοχής ερευνών – εκεί σταματά και το σήμα του τηλέφωνου του Μπάμπη», συμπλήρωσε ο κ. Τσούκαλης.

«Γίνεται μια ερευνά για να δούμε στο συγκεκριμένο σημείο, συγκεκριμένη ώρα που ήταν εκεί ο κρεοπώλης, τι τηλεφωνά υπάρχουν στις κεραίες και τι σχέση έχουν με τον κρεοπώλη», συνέχισε κλείνοντας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κοκκινομάλλα, με τατουάζ και χωρίς… καμπύλες – Αγνώριστη και πιο σέξι από ποτέ η Ιωάννα Τούνη (ΦΩΤΟ)

Βόμβα από Σάββα Γκέντσογλου σε Ατζούν – “Θα φύγω από το Survivor…” – Άσκησε βέτο! (ΒΙΝΤΕΟ)