in

CryCry LoveLove OMGOMG

Σεργουλόπουλος για Φλωρινιώτη – «Ήταν σοκαριστικό, δεν γνώριζα ότι ταλαιπωρείται»

Στον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη αναφέρθηκε το πρωινό της Τρίτης (19/12) ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Αφορμή στάθηκε μία πρόσφατη συνέντευξη της Kylie Minogue, η οποία εξομολογείται τον διαρκή φόβο που τη διακατέχει για μία ενδεχόμενη υποτροπή του καρκίνου στο σώμα της.

«Πρέπει να ζητάμε βοήθεια και συμβαίνουν πολλά πράγματα. Έρχομαι αυτή τη στιγμή να αναφερθώ στην απώλεια ενός φίλου, που σήμερα το πρωί μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή. Μιλάω για τον Νίκο Φλωρινιώτη, τον γιο του Γιάννη Φλωρινιώτη, που έδινε μάχη με τον καρκίνο εδώ και αρκετό καιρό», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ήταν σοκαριστικό και γενικά η είδηση μίας τέτοιας μεγάλης αρρώστιας, επειδή όλοι βλέπουμε μπροστά μας ένα τέλος – και μιλάω εκ πείρας γιατί στην οικογένειά μας είχαμε δύο τέτοιες περιπτώσεις – όταν συμβαίνει αυτό, το να ζητάς βοήθεια και να υπάρχει κόσμος γύρω σου που να μπορεί να σου τη δώσει, αυτό βοηθάει τον ίδιο τον άνθρωπο που το έχει», σημειώνει ο παρουσιαστής της ΕΡΤ.

«Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε κοντά του και να τον ακούμε, ακόμα και τη γκρίνια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η είδηση για τον Νίκο Φλωρινιώτη ήταν σοκαριστική σήμερα. Εγώ τον γνώριζα αλλά δεν γνώριζα ότι ταλαιπωρείται. Συλλυπητήρια στην αδελφή του, που έχασε και τον πατέρα της πριν 6 μήνες ακριβώς», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ηράκλειο ΤΩΡΑ – Τρεις οι κατηγορούμενοι για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 37χρονο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη – Τους έπεσε η μηχανή του καφέ και έφυγαν με την ταμειακή