in

OMGOMG

Φωτιά στον Σαρωνικό – Τραυματίστηκαν τρεις εθελοντές πυροσβέστες

Τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις εθελοντές πυροσβέστες στην προσπάθειά τους να κατασβέσουν τις εστίες φωτιάς στον Σαρωνικό. Όπως έγινε γνωστό, οι τρεις εθελοντές πυροσβέστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα μάτια τους εξαιτίας από τις σπίθες και το θερμικό φορτίο, χωρίς ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους να είναι ανησυχητική.

 

 

 

 

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Πολιτική Προστασία Δήμου Σαρωνικού.

 

  •  «Σε όλα τα μέτωπα των πυρκαγιών δόθηκε ολονύχτια μάχη από όλες τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας», ανέφερε, σε έκτακτη ενημέρωση, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιπύραρχος Γιάννης Αρτοποιός. Όπως σημείωσε, σχεδόν έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή των πληρωμάτων των πυροσβεστικών μέσων προκειμένου να ανανεωθεί το στελεχιακό δυναμικό όλων των φορέων, ενώ έχουν προωθηθεί πυροσβεστικές δυνάμεις από περιφέρειες της Ελλάδας.

 

 

«Πρώτη προτεραιότητα ήταν και παραμένει η διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής και φυσικά η προστασία των κρίσιμων δημόσιων υποδομών ζωτικής σημασίας αλλα και της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΣ. Αναφορικά με το μέτωπο στη ευρύτερη περιοχή της Σαρωνίδας, ο κ. Αρτοποιός τόνισε ότι αντιμετωπίστηκαν πολλές ενεργές εστίες, ενώ αυτήν τη στιγμή συνεχίζουν να επιχειρούν 230 πυροσβέστες, επτά ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 76 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν τρία ελικόπτερα και έχουν κινητοποιηθεί άλλα δύο.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

Κι όμως – Πριν από 13 χρόνια η Χρηστίδου είχε μακριά ξανθά μαλλιά!

Σοκ – Αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών ανακοίνωσε πως χωρίζει μετά από 7 χρόνια γάμου