in

CryCry OMGOMG

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη – Μήνυμα του 112 για εκκένωση και της Αισύμης – Απόκοσμες εικόνες

Εξαιρετικά δύσκολη εξακολουθεί να είναι κατάσταση στον Αλεξανδρούπολη εξαιτίας της φωτιάς που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της Δαδιάς με τις εκκενώσεις να συνεχίζονται.

Η φωτιά στον Εβρο καίει για τρίτη συνεχόμενη ημέρα με την κατάσταση να είναι αποκαρδιωτική. Στην πόλη της Αλεξανδρούπολης ο ήλιος έχει χαθεί εξαιτίας των πυκνών καπνών από την πυρκαγιά.

Το ένα κύριο μέτωπο είναι στη Νίψα, πάνω ακριβώς από την Εγνατία Οδό. Ακολουθεί το μέτωπο από την κάτω πλευρά της Εγνατίας στο Δωρικό και είναι και το άλλο μέτωπο που κινείται από το Λουτρό προς το Μοναστηράκι.

Στο μεταξύ το 112 εξέδωσε νέο μήνυμα καλώντας τους κατοίκους της Αισύμης να φύγουν από την περιοχή εξαιτίας της φωτιάς και να κατευθυνθούν προς την Αλεξανδρούπολη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

11 Comments

      • Όλο τον χρόνο διακοπές κάνει το ζαβό, παντού, όχι μόνο στην Αμερική ενώ η χώρα καίγεται. Φαντάσου ότι ακόμα κι εσύ τον κοροϊδεύεις και αναρωτιέσαι τι κάνει ενώ ο κόσμος καίγεται και το ζαβό χτενίζεται. Το ίδιο πράγμα αναρωτιέμαι κι εγώ. Τι κάνει? Γιατί δεν κάνει τίποτα και αφήνει την χώρα να καίγεται? Αν δεν μπορεί να κάνει τίποτα καλό, τότε ας πάει σπίτι του, όπως λες κι εσύ.

Ελένη Μενεγάκη – Οι βουτιές από το σκάφος της μαζί με τις κόρες της

Πόπη Τσαπανίδου – Η σπάνια εμφάνισή της στα social media αγκαλιά με το εγγόνι της