in

Φως στο Τούνελ – Ο Θάνος δεχόταν απειλητικά μηνύματα από «φίλο του» – «Θα σου σπάσω τα πόδια»

Ο αγνοούμενος Θάνος Χαρικιόπουλος ζούσε στην Θεσσαλονίκη και εργαζόταν ως ντελιβεράς αφού δεν βρήκε δουλειά ως γεωπόνος. Το τελευταίο διάστημα, όπως αποκαλύφθηκε στο Φως στο Τούνελ από τα μηνύματα στο κινητό του, δεχόταν ευθέως απειλές για την ζωή του, από έναν «φίλο» του.Συγκλονιστικές αποκαλύψεις ήρθαν στο «Φως στο Τούνελ» για την εξαφάνιση του 27χρονου Θάνου Χαρικιόπουλου.Η μητέρα του αγνοούμενου γεωπόνου μπόρεσε να ξεκλειδώσει το κινητό του παιδιού της και να βρει απειλητικά μηνύματα από έναν «φίλο» συνεργάτη, ντελιβερά, ο οποίος φαίνεται να αποφάσιζε με τη βία ποιοι θα δουλεύουν και σε ποια περιοχή στη Θεσσαλονίκη.

  • Ο Θάνος δεχόταν απειλές για τη ζωή του αν επέλεγε να δουλεύει σε έναν συγκεκριμένο χώρο που ήθελε να διαχειρίζεται ο υποτιθέμενος φίλος του.«Θα σε κάνω πιο ψιλό και από το αλάτι, μάγκα μου. Δεν ξέρεις ποιος είμαι, απλά θα μάθεις σήμερα. Που είσαι, να βρεθούμε κάπου στη μέση. Όσους φίλους μαζέψεις θα έχω έναν παραπάνω από εσένα Θανάση. Οπότε έλα να τα πούμε οι δυο μας αδερφέ», είπε το άτομο.

Ο Θάνος απάντησε με μήνυμα: «Μη μου ξαναμιλήσεις αλήθεια ρε άστο. Όντως έχεις θέμα και δεν ξέρω τι σου έφταιξα. Αφού μίλησα με τον ***** και είπε θέλει άτομο γιατί θα φύγει. Πού είναι το κακό να δουλεύω λίγες ώρες κι εγώ εκεί;».Χαρακτηριστικό ήταν ένα μήνυμα που έλεγε ότι θα του σπάσει τα πόδια και για τα είκοσι ευρώ που του χρωστούσε….«Έχεις μεγάλο πρόβλημα. Θα πεινάσεις. Έλα από εδώ να καθαρίσεις γιατί αν σε βρω έξω δεν σε σώζουν ούτε οι μπάτσοι. Τα μαζεύεις και φεύγεις από την πόλη. Θα στα πάρω όλα να ξέρεις, από μηχανάκι μέχρι και την ζωή σου. Φύγε. Αύριο θα βγω για δουλειά, μη σε πετύχω κάπου…», είπε στον αγνοούμενο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το ευχαριστώ του Τσιμιτσέλη στην Γερονικολού και η αντίδραση της

Εμφάνιση ΣΟΚ από γνωστή Ελληνίδα στα μπουζούκια – Το ανοιχτό φόρεμα που δεν έκρυβε τίποτα! (ΦΩΤΟ)