in

CryCry OMGOMG

Πληροφορία 11 χρόνια μετά τη δολοφονία οδήγησε σε οστά – Υποψίες ότι ανήκουν στον Παπαγεωργίου

Μία πληροφορία «βόμβα» έφτασε στο «Τούνελ» την περασμένη εβδομάδα υποδεικνύοντας ένα σημείο που φέρεται να βρίσκεται η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου ο οποίος δολοφονήθηκε βάναυσα αλλά όλα αυτά τα χρόνια οι δράστες κρατούσαν σιγή ιχθύος για την τοποθεσία που ξεφορτώθηκαν το πτώμα.

  • Ομάδα από την εκπομπή, εμπειρογνώμονες και κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ επισκέφθηκαν σημείο έξω από τα Δερβενοχώρια καθ΄υπόδειξη του μάρτυρα – ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης και τηλεφώνησε στο «Τούνελ» από το σωφρονιστικό ίδρυμα – και πράγματι εντόπισαν οστά ανάμεσά τους και ένα κρανίο που έφερε δύο σφαίρες στο κεφάλι.

«Καλησπέρα φίλοι μου. Ό, τι και να πω για την έρευνα που θα προβληθεί σε λίγο, θα είναι πολύ λίγο, θα ακουστεί μικρό. Τα λόγια είναι περιττά. Τούτο το βράδυ μιλά η εικόνα που βρέθηκε στα βουνά και κατέγραψε το μακάβριο εύρημα. Είναι ο Μάριος Παπαγεωργίου που εξαφάνισαν πριν από χρόνια το πτώμα του» ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη στην έναρξη της εκπομπής της.

Αργότερα προβλήθηκαν πλάνα από την έρευνα που οδήγησε στο μακάβριο εύρημα ενώ έπαιξε και απόσπασμα από την τηλεφωνική επικοινωνία του κρατούμενου με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Η Αθηνά Ευμορφιάδη έκανε πλαστική στη μύτη της και έγινε μια άλλη

Βόμβα μεγατόνων με τον Αντώνη Ρέμο – Πρόταση για να κατέβει στις εκλογές! (φωτο)