in

CryCry

Φονικό στην Κω – Συντετριμμένος ο σύντροφος της Αναστάζια. Η σπαρακτική ανάρτηση

Δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί την αγαπημένη του ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής(18/6) στην Κω έπειτα από πέντε ημέρες ερευνών. Ο ίδιος είναι συντετριμμένος και είπε το τελευταίο αντίο στη άτυχη κοπέλα μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media.

  • Το προφίλ του 28χρονου είναι γεμάτο από φωτογραφίες με ευτυχισμένες στιγμές που έζησε και ταξίδια που έκανε με την Αναστάζια με τον ίδιο να μην σκέφτεται το τραγικό τέλος που θα είχε η κοπέλα του όταν πριν έναν μήνα έφταναν μαζί στην Κω για να εργαστούν.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος Πολωνός είχε μιλήσει στο MEGA και δεν έκρυβε την απόγνωσή του, καθώς όλες τις ημέρες που αγνοούνταν η 27χρονη δεν είχε σταματήσει να αναζητάει την Αναστάζια.

Μάλιστα στο τέλος των δηλώσεων του είχε ξεσπάσει σε λυγμούς, λέγοντας πως: «Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν…».

Βίντεο με τον σύντροφό της να την αναζητάει

Το MEGA μάλιστα έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, κοντά στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η 27χρονη Αναστάζια.

Είναι Δευτέρα 12 Ιουνίου, ώρα 19:25, λίγο πριν την εξαφάνιση της 27χρονης. Η Αναστάζια μπαίνει στο μαγαζί και όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο. Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη. Έπειτα, στρίβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Άρθρο του BBC αμφισβητεί την εκδοχή του Λιμενικού για το ναυάγιο στην Πύλο

Θρήνος στην ΕΜΑΚ – Νεκρός ο 43χρονος εκπαιδευτής Βασίλης Παπαβασιλείου