in

Φονικό στην Κω – «Αποκλείεται να το έχει κάνει ο σύντροφός της» λένε ο πατέρας και ο αδελφός της 27χρονης

Πεπεισμένοι ότι ο σύντροφος της Αναστάζια δεν σχετίζεται με την δολοφονία της, εμφανίζονται ο πατέρας και ο αδελφός της 27χρονης από την Πολωνία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην Κω.

  • Ο πατέρας της νεαρής γυναίκας δεν κρύβει την οργή του για την δολοφονία της κόρης του, ενώ μιλά για τις τελευταίες φορές που επικοινώνησε μαζί της, τον ρόλο του συντρόφου της και τα όσα έμαθε για την μοιραία νύχτα της περασμένης Δευτέρας, όταν χάθηκαν τα ίχνη της κόρης του.

Ζητεί να αποδοθεί Δικαιοσύνη, να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Δηλώνει, επίσης, την βεβαιότητά του ότι η κόρη του δολοφονήθηκε, επειδή προσπάθησε να αντισταθεί στους επίδοξους βιαστές της. «Φαντάζομαι ότι την σκότωσαν επειδή ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της και αυτή δεν ήθελε, άρχισε να παλεύει επειδή ήταν πολύ γενναία και γυμνασμένη και δυνατή», τονίζει ο πατέρας της 27χρονης στην εκπομπή LiveNews.

  • Όταν ενημερώθηκε αρχικά για την εξαφάνιση της κόρης του, όπως λέει, θεώρησε ότι η Αναστάζια έπεσε θύμα απαγωγής. «Εγώ πίστευα ότι την απήγαγαν από κάποια μαφία για να έχουν κέρδος. Αυτή η σκέψη σταμάτησε να υπάρχει στο μυαλό μου, όταν οι ελληνικές Αρχές βρήκαν από κάμερες ότι η κόρη μου βρέθηκε, σε μία ομάδα και μετά πάνω στο μηχανάκι», τονίζει.

Παραδέχεται ότι από το μυαλό του δεν πέρασε ποτέ η σκέψη για ανάμειξη και εμπλοκή του συντρόφου της κόρης του στη δολοφονία της και αναφέρεται στο ισχυρό άλλοθι που έχει ο νεαρός Πολωνός για το βράδυ που η κόρη του εξαφανίστηκε. «Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της, επειδή εργαζόταν. Είχαν δέκα χρόνια σχέση. Αποκλείεται. Δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό. Δεν είναι λογικό. Τις ώρες που έγινε αυτό, αυτός εργαζόταν».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ποινή κάθειρξης 16 ετών για τον αστυνομικό που ασέλγησε σε 14χρονη

Θρίλερ στη Σαντορίνη – Εξαφανίστηκε 17χρονος που έφτασε από Αθήνα για να δουλέψει στο νησί