in

AngryAngry

Φονικό στην Κάτω Αχαΐα – Προφυλακιστέος ο 63χρονος μετά την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 63χρονος που δολοφόνησε άνδρα στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

Μετά την απολογία του αποφασίστηκε η προφυλάκιση του. Όπως είπε στον ανακριτή δεν είχε πρόθεση είπε να τον σκοτώσει τώρα συνειδητοποιεί τι έχει κάνει.

Το πρωί της Παρασκευής κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο 63χρονος δολοφόνος που σκότωσε έναν άνδρα με μαχαιριές, όπως ο ίδιος ομολόγησε μεταφέρθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, στο Δικαστικό Μέγαρο.

Με τους φόβους για αντεκδίκηση από την πλευρά των συγγενών του θύματος να επιβεβαιώνονται χθες, όταν περίπου 150 άτομα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι πήγαν στο σπίτι του 63χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη στην περιοχή “Τσιγγάνικα” στην Κ. Αχαΐα και εκσφενδόνισαν πέτρες και ξύλα, η πιθανότητα “βεντέτας” παραμένει έντονη.

  • Ο τρόπος της συμπλοκής αλλά και οι δεκάδες μαχαιριές που έφερε στο σώμα του το θύμα, έδωσαν από την αρχή στους αστυνομικούς την εκτίμηση πως πρόκειται για έγκλημα πάθους. Πράγματι, ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του. Έτσι προκλήθηκε συμπλοκή με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να κυλιστούν στο έδαφος και ο δράστης, επίσης τσιγγάνος, να βγάζει μαχαίρι καταφέρνοντας στον 63χρονο πάνω από 30 μαχαιριές σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος του.

Μετά την πράξη του εξαφανίστηκε, αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν άμεσα μέσω οπτικού υλικού από κάμερα.

Στη συνέχεια ο ίδιος ομολόγησε και υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αλέξης Γεωργούλης – Στις 8 Μαΐου ορίζεται εισηγητής για την υπόθεσή του σε αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου

Νεκρός 19χρονος από κορονοϊό – Υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα