in

OMGOMG

Φονικό στη Θεσσαλονίκη – Οι δράστες δεν τον ήθελαν στη γειτονιά. Τον χτύπησαν και τον έβριζαν με μανία

Προσωπικές διαφορές με τον 52χρονο που έχασε τη ζωή του μετά από καυγά το πρωί του Σαββάτου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης φέρονται να είχαν οι δύο άνδρες που του επιτέθηκαν και συνελήφθησαν για τον θανάσιμο τραυματισμό του θύματος.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν περίοικοι, το θύμα και τα δύο αδέρφια που του επιτέθηκαν το πρωί, είχαν συχνά διενέξεις το τελευταίο διάστημα.

Όταν αντίκρισαν το θύμα τους, του επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια χειροδίκησαν εναντίον του. Την επίθεση των δραστών σε βάρος του 52χρονου σταμάτησε η μητέρα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη λήξη του επεισοδίου ο 52χρονος αρχικά δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Κατά τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο, ο 52χρονος, ο οποίος φέρεται να έπασχε από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, άφησε την τελευταία του πνοή.

“Δεν ήταν η πρώτη φορά που του επιτέθηκαν”

Όπως δήλωσε στο thestival συγγενικό πρόσωπο του θύματος, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια είχαν βάλει τον 52χρονο στο στόχαστρο αφού όπως λέει, στο παρελθόν του είχαν χαράξει το αυτοκίνητο και προκάλεσαν φθορές στο γραφείο τελετών που διατηρούσε στη Νεάπολη.

Σημειώνεται πως τα δύο αδέλφια από την Αρμενία, ηλικίας 40 και 42 ετών συνελήφθησαν.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δυστύχημα στην Κόρινθο – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με άλογο. Νεκρό το άτυχο ζώο

Νίκη Λυμπεράκη – Δείτε την… σοβαρή παρουσιάστρια όπως δεν την έχετε ξαναδεί