in

CryCry

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Ο πατέρας της Κάρολαϊν επιβεβαίωσε την πώληση του σπιτιού στην Αλόννησο

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς επιβεβαίωσε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι!” ότι πουλάει το σπίτι του στην Αλόννησο και μίλησε για τις στιγμές μετά τον χαμό της κόρης του, η οποία δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2021 από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

  • «Ναι είναι αλήθεια. Έχω δώσει για πώληση το πανέμορφο σπίτι μου. Ένα σπίτι στο οποίο είχα δώσει την καρδιά και την ψυχή μου. Ένα μέρος στο οποίο έκανε η κόρη μου τα πρώτα της ασταθή βήματα. Το σπίτι αυτό και το χωριό, μου ξυπνά τόσες πολλές αναμνήσεις από την Κάρολαϊν μαζί μου, όταν περπατούσαμε χέρι – χέρι στην παλιά χώρα όλα εκείνα τα όμορφα καλοκαιρινά δειλινά. Το μόνο που μου έμεινε τώρα είναι οι αναμνήσεις, κανείς δεν μπορεί να μου τις πάρει. Είναι απίστευτο πως το μικρό κοιμητήριο δίπλα από την εκκλησία, ένα σημείο στο οποίο, όταν ήταν μικρή η κόρη μου και τη σήκωνα να βλέπει τη θέα και τα λουλούδια, είναι το μέρος που τώρα αναπαύεται. Εκείνο το μικρό κορίτσι, τόσο γεμάτο ζωή, το πήραν μακριά μας αμέσως μόλις έφερε το δικό της μικρό κορίτσι στη ζωή. Πρέπει τώρα να παραμείνω δυνατός και να διασφαλίσω ότι η Λυδία, η κόρη της, θα μεγαλώσει και θα γίνει ένα κορίτσι για το οποίο η μητέρα της θα ήταν περήφανη».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο μείωσης της ποινής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο πατέρας της σχολίασε: «Σε τι θα βασιστεί; Καταδικάστηκε σε ισόβια για προμελετημένο φόνο και μάλιστα του αίσχιστου είδους. Μία νεαρή γυναίκα που μόλις ξεκινούσε τη ζωή της δολοφονήθηκε στον ύπνο της. Κατά την άποψή μου, τα 20 χρόνια με τη πιθανότητα να είναι λιγότερα εξαιτίας “καλής διαγωγής” στη φυλακή είναι σε βαθμό γελοιότητας».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

26 Comments

  1. Ο οποίος ευτυχώς πήρε το παιδί από το Ελλαδιστάν και το πήγε σε ένα καλύτερο μέρος για να μεγαλώσει
    σωστά και όμορφα!
    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

  2. Ευτυχώς για εκείνη, δεν υπάρχει τίποτα που να την συνδέει με την κακή πλευρά της Ελλάδας
    (γιατί υπάρχει και η καλή πλευρά, σαφώς).

  3. Μια χαρα χειριζεται τα μεσα ο παμπονηρος Αγγλος μαζευει υποψηφιους αγοραστες για το σπιτακι του χωρις να ξοδεψει φραγκο , παντως η τιμουλα του σπιτιου τσιμπημενη! Αληθεια στην Αγγλια θα διαφημιζε την πωληση του σπιτιου του τζαμπα , αλλα ειπαμε στην Ελλαδομπανανια οτι να ναι. Ελεγξτε ρε ποιον βγαζετε και για ποιον λογο, ο τυπος μιλαγε με τα χειροτερα λογια για τοην Ελλαδα στην χωρα του και τωρα του κανετε και τον μεσιτη;Αντε με τον καθε ασχετο τιποτα , με κατω του μετριου οξυδερκειας και εξυπναδας που τον κανετε αρχισυντακτη , παρουσιαστη και διευθυντη προγραμματος. Μετα φταινε οι τηλεθεατες που σας γυρνανε την πλατη , αφου ειναι ολοφανερη η καφροσυνη σας

    • Παμπόνηρος είναι ο Μπάμπης ο φονιάς τον οποίο μοιάζει έμμεσα σαν να θες να τον “ξεπλύνεις”. Πολύ καλά κάνει πουλάει το σπίτι ακριβά. Δεν μας ανάγκασε να το αγοράσουμε. Ο άνθρωπος αγαπάει την Ελλάδα. Ποτέ δεν μίλησε άσχημα για την χώρα μας. Έχει κάθε λόγο και δίκιο όμως να μιλάει με τα χειρότερα λόγια για την κακή πλευρά της χώρας μας μετά από όσα συνέβησαν. Το παιδί του δολοφονήθηκε. Για όνομα του Θεού. Σεβασμός στον πόνο και το δράμα του.

    • Όλα αυτά τα αρνητικά που λες ισχύουν μόνο για εσένα, φυσικά. Γιατί δεν γίνεσαι κι εσύ αρχισυντάκτης, παρουσιαστής ή διευθυντής προγράμματος; Τόσο εύκολο νομίζεις ότι είναι ή ότι μπορεί και γίνεται ο καθένας; Αυτοί οι άνθρωποι που άδικα κράζεις, είναι πανέξυπνοι και μορφωμένοι. Τσακάλια. Έχουν σπουδάσει και ξέρουν καλά την δουλειά τους. Δεν θα τους την μάθουμε εμείς. Αν είναι δυνατόν. Πολύ σωστά τα λένε για τον εξαιρετικά μορφωμένο και υγιή νου Κύριο Κράουτς.

    • Συ είπας. Μόλις αποκάλεσες κι εσύ την χώρα μας με τα χειρότερα λόγια αν το πάμε έτσι. Τα λόγια αυτά είναι ΑΛΗΘΕΙΑ η οποία ισχύει ΜΟΝΟ για την αρνητική πλευρά της χώρας.

  4. Οσο για την απαγωγη του παιδιου γιατι περι απαγωγης προκειται πριν καν βγει η δικαστικη αποφαση , αν το εκανε στην χωρα του και τεραστιο προστιμο θα πληρωνε και θα αντιμετωπιζε τον Νομο . Λοιπον εσεις οι Ερωλιγουρηδες που βιαζεστε να τον δικαιωσετε κιολας , ενημερωθειτε πρωτα για το τι ισχυει στην δικη του χωρα και αν θα την εβγαζε καθαρη με αυτο που εκανε

    • Νόμιμα το πήρε. Και έξω θα είχε δικαιωθεί. Θα πρέπει να χαίρεσαι που η Λυδία θα μεγαλώσει σε υγιές περιβάλλον με δικούς της καλούς ανθρώπους και όχι με κτήνη σαν τον φονιά της μανούλας της και τους γονείς του. Δεν έχει καμμία σχέση με τους Μπάμπηδες το παιδί.

    • Καλός ο πατριωτισμός αλλά να έχει και όρια όταν πρέπει. Δεν πρέπει να έχουμε μίσος για όλους όσους δεν είναι Έλληνες. Δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες τέλειοι και Άγιοι και όλοι οι μη Έλληνες κακοί. Εσύ αυτός ο λιγούρης που λες. Ο μόνος λιγούρης. Συγκεκριμένα Εθνολιγούρης. Να μάθεις να μην θεοποιείς ούτε να δαιμονοποιείς. Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί. Το παιδί βρίσκεται σε καλά χέρια. Να σε ανησυχούσε αν βρισκόταν με τους βλαμμένους παππούδες του Μπάμπη και τον ίδιο τον Μπάμπη. Όλα καλά.

    • Ποια απαγωγή μωρέ; Αφού δικό του είναι το εγγόνι. Από ποιον το απήγαγε; Από τον εαυτό του; Τι πίνεις και δεν μας δίνεις; Έλεος. 🤦‍♂️🤦‍♀️
      Δολοφονήθηκε η μητέρα του παιδιού από ένα σίχαμα. Τι ήθελες δηλαδή; Να μείνει ορφανό; Δεν έχει άλλους σωστούς ανθρώπους εκτός από την οικογένεια της Καρολάιν. Μια χαρά θα μεγαλώσει μαζί τους.

  5. Καλά τα έλεγε η Τένια Μακρή.
    Βρήκαμε μια φανατική θαυμάστριά του.
    Πως να μην γίνουμε Ελλαδιστάν με τέτοια μυαλά αλεσμένα στο μπλέντερ που έγιναν πουρές.
    Φτάσαμε στο σημείο να υπερασπιζόμαστε φονιάδες επειδή είναι εγχώριοι και όχι εισαγώμενοι…
    Καλά μυαλά!

  6. Για νομοθεσια μιλαω ηταν παρανομο αυτο που εκανε τελος !!!Θα επρπε να περιμενει να βγει δικαστικη αποφαση και οχι να κλεψει το παιδι, οσο Μπανανια και αν ειναι η Ελλαδα θα επρεπε να σεβαστει την νομοθεσια της Ελλαδας. Ηρθε ο Νορβηγος και εκλεψε το παιδι μεσα απο το σπιτι του μουγκα ολοι , θαψανε το θεμα, ερχεται ο Αγγλος και κλεβει το παιδι παρανομα , ενω στην χωρα του αν το εκανε θα του ειχαν κοψει το κωλο και παλι μουγκα. Μην ειστε ρε αφελεις γιατι οσο δικαιολογιτε τα αδικαιολογητα αλλα τοσα θα σας κανουν

Τροπολογία Βορίδη – Ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου καταγγέλλει ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία του δικαστηρίου

Συγκινεί ο Μακαλιάς- «Έχω ακόμα τον αριθμό του αδερφού μου, καλούσα για να δω ποιος μπορεί να το σηκώνει πια»