in

OMGOMG

Φονικό στα Ανώγεια – Προσπαθεί να πείσει ο Καλομοίρης ότι βρισκόταν σε άμυνα. Τι είπαν οι δικηγόροι

Αυλαία, με τις αγορεύσεις των δικηγόρων, ρίχνει σήμερα Τρίτη 02/05/2023, η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης, που έβαψε με αίμα τα Ανώγεια, πριν από τρία ακριβώς χρόνια, με δυο νεκρούς, τον Λευτέρη Καλομοίρη και τον Γιώργο Ξυλούρη.

  • Η δίκη είχε ξεκινήσει τον περασμένο Νοέμβριο στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης στα Χανιά και ολοκληρώθηκε σήμερα, με την απόφαση να αναμένεται να γνωστοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 04/05/2023.

“Ο κατηγορούμενος, τέλεσε την πράξη εν βρασμώ ψυχής και όχι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση” επανέλαβε σε σχετικές της δηλώσεις, η συνήγορος υπεράσπισης του Καλομοίρη, κ. Αλεξάνδρα Σπανάκη, η οποία μιλώντας στους δημοσιογράφους έκανε μεταξύ άλλων λόγο “για άλμα” που έγινε πρωτόδικα σε ότι αφορά τον τρόπο τέλεσης της πράξης , τα στοιχεία που λήφθηκαν από το δικαστήριο αλλά και την πρωτόγνωρη – όπως την χαρακτήρισε – ποινή που είχε επιβληθεί στον κατηγορούμενο, χωρίς να έχει ληφθεί υπόψιν το γεγονός πως “είχε προηγηθεί ο θάνατος του Λευτέρη Καλομοίρη από το όπλο του Ξυλούρη”.

“Αδιαμφισβήτητα ο Γεώργιος Ξυλούρης σκότωσε τον Λευτέρη Καλομοίρη και στην συνέχεια, ερχόμενος ο γιος του και βλέποντας τον πατέρα του νεκρό, ενστικτωδώς – χωρίς ήρεμη σκέψη – λειτούργησε“, είπε η κ. Σπανάκη, εξηγώντας παράλληλα το γιατί, ο Μανόλης Καλομοίρης “δεν βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση“.

Κοκοσάλης: Η κ. εισαγγελέας είπε όλη την αλήθεια

“Η εμπεριστατωμένη τοποθέτηση της κυρίας Εισαγγελέως, είναι όλη η αλήθεια. Αυτό που έκανε εντύπωση από την άλλη πλευρά, είναι πως για πρώτη φορά στο Εφετείο, υποβλήθηκε ισχυρισμός άμυνας, από την πλευρά του κατηγορούμενου. Αυτό από μόνο του, είναι απόρροια της δεινής υπερασπιστικής θέσης που έχει περιέλθει η πλευρά Καλομοίρη“, υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της οικογένειας Ξυλούρη, κ. Γιώργος Κοκοσάλης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Kriti360

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Οργή στο Αγρίνιο – Θύμα ενδοοικογενειακής βίας γυναίκα από τον σύζυγο και τον γιο της

Εξώδικο Γεωργιάδη στον Τσίπρα – «Ισχυρίζεται ψευδώς ότι έδωσα απευθείας αναθέσεις σε εταιρία»