in

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Μαριάντα Πιερίδη – «Πρέπει να είναι πιο ισορροπημένο αυτό το πράγμα με το επάγγελμα και την προσωπική της ζωή»

Για τη Φλορίντα Πετρουτσέλι και όσα είχε πει πρόσφατα, ρώτησαν οι ρεπόρτερ τη Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια δεν θέλησε να απαντήσει σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και τόνισε αυτές οι απόψεις δεν την απασχολούν.

  • «Οι απόψεις αυτού του είδους δεν με απασχολούν καθόλου. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε σήμερα: «Γενικά, όταν σου κάνουν κριτική, προφανώς δεν είναι κάτι που σε ευχαριστεί. Συμπαθώ τη Μαριάντα, γιατί της δόθηκε μια ευκαιρία και την άρπαξε από τα μαλλιά. Πολλές φορές από την κριτική ενός ξένου, μπορεί να δεις και κάποιες αλήθειες. Πήγε εκεί, τη ρώτησαν για τη σχέση της και είπε ότι δεν θέλει να απαντήσει. Όταν όμως την προσωπική σου ζωή τη δίνεις φόρα παρτίδα, δεν μπορείς να λες ότι δεν θέλω να απαντήσω.

  • Δεν είναι ωραίο, από τη στιγμή που η Μαριάντα έχει βγει στην τηλεόραση, να ασχολούμαστε μόνο με την προσωπική της ζωή. Δηλαδή, την απιστία, τον πρώην, το παιδί, τον νυν. Πρέπει να είναι πιο ισορροπημένο αυτό το πράγμα με το επάγγελμα και την προσωπική της ζωή. Εγώ λέω την άποψή μου με σεβασμό, χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω τον άλλον και ούτε να τον προσβάλλω. Προφανώς η κοπέλα ενοχλήθηκε, οκ».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κίνηση στους δρόμους ΤΩΡΑ – Προβλήματα σε Κηφισό, Κηφισίας, Αττική Οδό και Αθηνών – Κορίνθου

Η ψηφιακή άνοια θα είναι η νέα πανδημία λένε οι επιστήμονες