in

CryCry

Φλώρινα ΤΩΡΑ – Νεκρός ο Λάζαρος Καράντζας την ώρα που έκανε σκι…

Μια μέρα που είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς στη Φλώρινα, έμελλε να είναι η τελευταία της ζωής του. Ο 48χρονος πατέρας πέθανε στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου…

  • Στιγμές και σκηνές πανικού στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου στη Φλώρινα, με έναν πατέρα να αφήνει την τελευταία του πνοή, μπροστά στα δύο παιδιά του. Ο άτυχος άντρας αισθάνθηκε ξαφνικά μια αδιαθεσία και λίγο αργότερα κατέρρευσε στα χιόνια. Στο σημείο έσπευσαν συνολικά 4 γιατροί που δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 48χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Στο αγαπημένο του βουνό, στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, άφησε την τελευταία του πνοή ο πρόεδρος του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας. Ο 48χρονος Λάζαρος Καράντζας ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που έκανε σκι, συνοδεύοντας τα παιδιά του.

Λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, ενώ η γιατρός του χιονοδρομικού, μαζί με τρεις ακόμα γιατρούς που βρίσκονταν τυχαία στον χώρο, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

  • Ο Λάζαρος Καράντζας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ήταν ένα δραστήριο και ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε σπουδάσει χημικός -μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ασχολούνταν όμως με την οικογενειακή επιχείρηση. Εκτός από τον Σ.Ο.Χ., συμμετείχε για πολλά χρόνια στο Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. “ο Αριστοτέλης”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Πολεμική Αεροπορία – Δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το F-4 οι χειριστές του…

Νέα Σμύρνη – Αυτός ήταν ο 15χρονος που μαχαιρώθηκε. «Συχνό φαινόμενο οι τσακωμοί στην πλατεία»