in

CryCry LOLLOL

“First Dates” – Άναυδη η Ζενεβιέβ με ζευγάρι. «Πήγα να πάθω εγκεφαλικά»

Την μεγάλη αγάπη έψαξαν να βρουν στο First Dates με οικοδέσποινα την Ζενεβιέβ Μαζαρί, το βράδυ της Πέμπτης, η Τζωρτζίνα και ο Χρήστος. Με το… καλησπέρα όμως ήρθε μια μεγάλη έκπληξη και για τους δυο αντικρίζοντας ο ένας τον άλλο!

  • Οι δύο παίκτες του ριάλιτι της αγάπης του STAR γνωρίζονταν και μάλιστα πολύ καλά μιας και αυτό το διάστημα εργάζονται στο ίδιο μαγαζί.

«Η Τζωρτζίνα, δεν το πιστεύω! Δουλεύουμε μαζί! Είναι συνάδελφος μου, δουλεύουμε πολύ καιρό μαζί στο ίδιο μαγαζί και την ξέρω αρκετό καιρό. Δεν το περίμενα ποτέ, σοκαρίστηκα και το είπα και στον μπάρμαν κιόλας» ομολόγησε αρχικά ο 38χρονος παίκτης του First Dates από την Αθήνα. Μάλιστα, με τη σειρά της, η Τζωρτζίνα δεν έκρυψε και εκείνη την έκπληξη μα και την αμηχανία της στα πρώτα λεπτά του ραντεβού.

  • Στη συνέχεια, δε, η Ζενεβιέβ Μαζαρί άφησε για λίγο μόνους τους δυο νέους και συνομίλησε με τις άλλες δυο σερβιτόρες του εστιατορίου της αγάπης. «Φτιάξε καφέ να στα πω! Πάω, ξαφνικά κοιτάζονται και είναι α, ου, α! Δουλεύουν στο ίδιο μαγαζί! Εγώ για μια στιγμή πήγα να πάθω τίποτα εγκεφαλικά, τύπου «τα είχαν, τα χάλασαν και βρεθήκαν;» αλλά απλώς δουλεύουν στον ίδιο χώρο. Είναι singles και ήθελαν να έρθουν στο First Dates.

Για την ιστορία του First Dates, δε, από νωρίς υπήρχε εύλογα μια χημεία και μια οικειότητα ανάμεσα στην Τζωρτζίνα και τον Χρήστο…

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Με αυτή την άθλια εκπομπή που διάλεξες να παρουσιάσεις, κάθε ώρα και στιγμή «εγκεφαλικά θα παθαίνεις».
    Το παραδάκι όμως να πέφτει και όλα τα άλλα είναι περιττά.

Σύζυγος νεκρής μετά από τη γέννα – «Η γυναίκα μου ήταν ένας άγγελος»

Καταγγελία – Ο 80χρονος αμαξάς μαστίγωνε το άλογο πριν ξεψυχήσει