Φιλοθέη ΤΩΡΑ – Αυτοχειρία ή κάτι άλλο; Στο μικροσκόπιο πρόσωπο-κλειδί για τον θάνατο της 17χρονης

1 Min Read

Σοκ και πολλά ερωτήματα γύρω από τον θάνατο 17χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Ισθμός της Κορίνθου. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοχειρία. Όμως η υπόθεση δεν κλείνει εύκολα. Η ανήλικη έφυγε από το σπίτι της στο Ψυχικό με προορισμό φροντιστήριο στο Μαρούσι και… εξαφανίστηκε.

 

  • Το κινητό της έκλεισε, ενώ ένα σημείωμα που άφησε πίσω προκάλεσε συναγερμό.

 

Η μητέρα της ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Φιλοθέης-Ψυχικού και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία. Το στίγμα του κινητού εμφανίστηκε μόνο μία φορά: στον Ισθμό. Οι Αρχές χαρτογραφούν τη διαδρομή. ΚΤΕΛ Κηφισού… λεωφορείο και τελικός προορισμός το σημείο της τραγωδίας.

 

  • Ωστόσο, στο τραπέζι έχει μπει ένα κρίσιμο στοιχείο.

 

Εξετάζεται αν υπήρξε κάποιο πρόσωπο που βοήθησε ή επηρέασε τη 17χρονη στον σχεδιασμό της εξαφάνισής της. Ένας «άγνωστος Χ» που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Η έρευνα συνεχίζεται. Γιατί, πίσω από την τραγωδία, ίσως υπάρχει και άλλη αλήθεια. Μια αλήθεια που θέλουν να μάθουν οι τραγικοί γονείς. 

Share This Article