in ,

LOLLOL CryCry

Φεύγουν οι διαφημιστές από την Ελένη Μενεγάκη – Πρώτο “λιμάνι” η Καινούργιου

Η άτυπη ανακοίνωση της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από το Mega οδηγεί απ’ ότι μαθαίνω ήδη σε μαζική φυγή διαφημιστών από τον σταθμό.

 

  • Όχι γιατί ήθελαν σώνει και ντε οι μπράντες να έχουν τοποθέτηση στην εκπομπή της Μενεγάκη αλλά γιατί υπάρχει ο φόβος πως τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής θα πέσουν και άλλο τις επόμενες εβδομάδες μετά το διαζύγιο Μενεγάκη – Mega.

 

Ήδη απ’ ότι μαθαίνω από τα ενδότερα μεγάλων διαφημιστικών εταιριών υπάρχει ροή προς την Κατερίνα Καινούργιου που αυτή τη στιγμή ούτως ή άλλως είναι η παρουσιάστρια με την μεγαλύτερη εμβέλεια όσον αφορά στην απορρόφηση διαφημιστικών πακέτων και ειδικά προϊόντων που σχετίζονται με τη μόδα και την ομορφιά.

 

  • Βέβαια η διαφήμιση που φεύγει από τη Μενεγάκη θα μοιραστεί… Ωστόσο θα υπάρξουν και κάποιοι που θα φύγουν οριστικά στο δρόμο δηλαδή δεν θα επιλέξουν να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους σε καμία ψυχαγωγική εκπομπή.

 

Πάντως τα τμήματα marketing και τα εμπορικά των καναλιών ήδη έχουν ξεκινήσει τη μεγάλη «μάχη» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με τα σενάρια να είναι δυσοίωνα προβλέποντας συρρίκνωση της πίτας τουλάχιστον 20% σε σχέση με φέτος.

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καιρός – Αλλαγή σκηνικού από Σήμερα – Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Πριν από λίγο – Τροχαίο ατύχημα στη Σταδίου. Σε κρίσιμη κατάσταση οδηγός μηχανής