in

“Fame Story” – Η Κατερίνα Ζιώγου αποχώρησε από το 3ο live! Οι πρώτες δηλώσεις της

Να πλήρωσε ακριβά την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τελικά το κοινό αποφάσισε να δείξει την έξοδο στην Κατερίνα Ζιώγου;

Πολύ πιθανόν να έγινε και αυτό πάντως χθες το βράδυ, στο 3ο live η Κατερίνα ήταν εκείνη που τελικά αποχώρησε από τη Μουσική Ακαδημία.

 

  • Στη διάρκεια της βραδιάς και μετά το επεισόδιο που είχε συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τη γνωστή στυλίστρια λίγες μέρες πριν όταν η Κατερίνα αρνήθηκε με πολύ έντονο τρόπο να αλλάξει ρούχα, αυτά που της υποδείκνυε δηλαδή η Κατσαΐτη, κατηγορώντας μάλιστα την τελευταία για πολύ έντονη συμπεριφορά απέναντί της, οι δύο γυναίκες ήρθαν ξανά σε αντιπαράθεση, όμως και πάλι δεν βγήκε άκρη ανάμεσά τους και έτσι κάπως συνεχίστηκε μεταξύ τους η άτυπη κόντρα τους.

Κάτι που φάνηκε να μην αρέσει καθόλου στο τηλεοπτικό κοινό που αποφάσισε να μη δώσει ασυλία στην Κατερίνα αλλά και να τη διώξει από το παιχνίδι. Η Κατερίνα, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε γεμάτη από την εμπειρία που έζησε μέσα στο Fame Story, παραδέχτηκε ότι η Άννα που ήταν συνυποψήφιά της για αποχώρηση είχε καλύτερη εμφάνιση από την ίδια στο χθεσινό live και δήλωσε ότι η εμπειρία αυτή θα της μείνει για πάντα αξέχαστη.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Αργοπεθαίνει το Νοσοκομείο Ρεθύμνου – Έκκληση των γιατρών για την τρομακτική κατάσταση

Οδεύει προς το τέλος του το «σίριαλ» της Κωτσόβολος