in

Fame Story – Εκνευρισμένος ο Θεοφάνους – «Δεν είμαστε φιλαράκια. Παραπήραμε θάρρος»

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του με τους σπουδαστές, ο Γιώργος Θεοφάνους τους ζήτησε να του μιλάνε στον πληθυντικό και να τον σέβονται. Αυτό όμως δεν το έκανε η Άννα και εκείνος εκνευρίστηκε.Η Άννα τραγουδούσε το Φεύγω, με τον Γιώργο Θεοφάνους να της λέει: «Ε καν’το και πράξη!».«Ποιος εγώ;» απάντησε η Άννα. «Όχι παιδί μου!» της είπε ο συνθέτης μπαίνοντας στην αίθουσα, με εκείνη να απαντάει: «Ναι παιδί μου».

  • «Παιδί μου ακούω. Παραπήραμε θάρρος βλέπω…», σχολίασε. Αμέσως την ρώτησε πόσο χρόνων είναι, με τη σπουδάστρια να συνεχίζει στο ίδιο ειρωνικό ύφος λέγοντας: «15».«Δεν είμαστε φιλαράκια. Δεν θέλει μια απόσταση αυτό το πράγμα; Δεν ήρθα να παίξουμε τάβλι. Ήμαρτον, για όνομα του Θεού. Δεν είμαστε ούτε στην ίδια ηλικία, ούτε και φιλαράκια, ούτε και στην ίδια θέση σε παρακαλώ πολύ, μαζέψου», της είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.«Όχι δεν το δέχομαι αυτό που λέτε», είπε με τη σειρά της η Άννα.

«Τότε πήγαινε μέσα, δε χρειάζεται να συμμετέχεις σε αυτό», της απάντησε ο Γιώργος Θεοφάνους.«Παιδί μου το συνεχίζεις ακόμα; Σταμάτα όμως, σταμάτα με ποιον μιλάς τώρα; Με τον αδερφό σου, με τον θείο σου, με τον φίλο σου; Είσαι παίκτρια σε ένα μουσικό παιχνίδι και τυχαίνει να είμαι πάνω από αυτό το παιχνίδι. Ήρθα για να βοηθήσω εσάς. Πώς να βοηθήσω εσένα, πες μου; Αν είσαι 19 θα σε αντιμετωπίσω διαφορετικά, αν είσαι 29… διαφορετικά. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις μια ωριμότητα», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.«Παιδί μου τι ζόρι τραβάς δεν έχω καταλάβει;», της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους όταν τον ειρωνεύτηκε ξανά.Δείτε το βίντεο από το Fame Story ΕΔΩ

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Όλοι αυτοί που μπαίνουν μέσα και ειρωνεύονται τα παιδιά και το παίζουν ξερόλες άσχετα με την επιτυχημένη καριέρα που μπορεί να έχουν, ταράζονται πολύ όταν τους μιλάνε με τον ίδιο τρόπο. Εγώ είμαι manager πολλά χρονια και μιλάω πάντα στους ανθρώπους με σεβασμό. Δεν τους συμπεριφέρομαι σαν να είναι σκουπίδια επειδή είναι καινούριοι. Ας μάθουν λίγο να δίνουν το καλο παράδειγμα και να σέβονται τους άλλους, τα παιδιά έχουν προσωπικότητα δεν είναι σκλάβοι τους.

  2. Πολύ καλά έκανε η Αννα που οριοθετήθηκε για να καταλάβουν ότι τα ηλίθια αστεία και οι ειρωνείες δεν είναι ok για όλους τους ανθρώπους. Πραγματικά παραγνωριστήκατε κύριε Θεοφανους, θα έπρεπε να προσέχετε μέχρι που παίρνει να κάνετε αστειάκια το 2023.

Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ώρες – «Βουτιά» 15 βαθμών από τον υδράργυρο

«Βροχή» των Λεοντίδων αστέρων το βράδυ της Παρασκευής