Νέες λεπτομέρειες έχουν αναδυθεί σχετικά με τον θάνατο του 45χρονου άνδρα στη σπηλιά στα Φαλάσαρνα, Χανίων.
Ο άνδρας, γνωστός για την αγάπη του στον χειμερινό κολυμβητισμό, βρέθηκε από τον ξάδερφό του, ο οποίος τον αναζητούσε με ανησυχία.
- Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάει στην περιοχή για να απολαύσει το κολύμπι. Ωστόσο, οι ώρες που πέρασαν χωρίς να δώσει σημεία ζωής ανησύχησαν τους δικούς του ανθρώπους. Ο ξάδερφός του, αποφασισμένος να τον βρει, ξεκίνησε την αναζήτηση.
Μετά από εκτενή έρευνα στην περιοχή, κατάφερε να τον εντοπίσει στην σπηλιά, όπου τον βρήκε λιπόθυμο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν τον ανακάλυψε, ο 45χρονος ήταν ακόμα ζωντανός. Ο ξάδερφος του κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, ελπίζοντας να τον σώσει.
- Οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι αστυνομικοί του ΑΤ Κισσάμου έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Ωστόσο, οι προσπάθειες τους να επαναφέρουν τον άνδρα στη ζωή δεν είχαν αποτέλεσμα. Δυστυχώς, ο 45χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή πριν την άφιξή τους.
Μετά την επιβεβαίωση του θανάτου του στο νοσοκομείο, η αιτία θανάτου αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, σύμφωνα με τις αρχές.
Η τραγική αυτή ιστορία έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία και αναδεικνύει την ανάγκη για προσοχή κατά την εκτέλεση τέτοιων δραστηριοτήτων.
