in

LOLLOL

Η εκπομπή της Σκορδά ακυρώνει το ρεπορτάζ του Λιάγκα για τη Eurovision – «Άνθρακας ο θησαυρός»

Το ρεπορτάζ που έδωσε μέσα στην εβδομάδα ο Γιώργος Λιάγκας για το σκηνικό φόντο της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, το οποίο παρουσίασε μάλιστα ως αποκλειστικό της εκπομπής «Το Πρωινό», σχολίασαν το μεσημέρι της Πέμπτης η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στον ΣΚΑΪ.

 

  • Μάλιστα, με βάση τις νέες πληροφορίες που δόθηκαν από την πλευρά της ΕΡΤ, η ομάδα του Fay’sTime «άδειασε» την εγκυρότητα της συγκεκριμένης είδησης.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρτζυ Λαζάρου, σε επικοινωνία της με πρόσωπο από το περιβάλλον της Δημόσιας Τηλεόρασης, ανέφερε στη Σκορδά και την παρέα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ όσα της μεταφέρθηκαν και τα οποία αφορούσαν στην επιλογή της Μαρίνας Σάττι, τις συστάσεις που ενδεχομένως της έγιναν για τη συμπεριφορά της στον διαγωνισμό, την επιλογή του ρούχου αλλά και το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών γύρω από το σκηνικό φόντο στο τραγούδι «Ζάρι».

  • «Σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον της ΕΡΤ, με τον οποίο επικοινώνησα σήμερα το πρωί, προκύπτουν τα εξής. Η επιλογή της Μαρίνας Σάττι ήταν προσωπική απόφαση του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα. Τη διεκδικούσαν εδώ και 3-4 χρόνια», είπε αρχικά η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. «Επιπλέον, η Μαρίνα Σάττι ανέβαζε – και πριν από τη στιγμή της ανακοίνωσης της συμμετοχής της στη Eurovision – δημοσιεύσεις υπέρ της Παλαιστίνης. Αυτές κατέβηκαν μετά από παρότρυνση της Δημόσιας Τηλεόρασης», συμπλήρωσε με την Σκορδά να αντιδρά σε αυτή την κίνηση της ΕΡΤ. «Άλλο τα social media της και άλλο η Eurovision. Με ποιο δικαίωμα η Κρατική Τηλεόραση σου ζητάει να κάνεις κάτι τέτοιο;», σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, το θέμα στράφηκε στη σκηνική απόδοση του κομματιού και την επιλογή του φόντου με τις πολυκατοικίες. «Δεν τέθηκε ποτέ να είναι φόντο το γαλάζιο. Τι είχε γίνει. Όταν γίνονται οι πρόβες, οι συμμετοχές τσεκάρουν τον ήχο, τα φώτα, τις led οθόνες και τα λοιπά. Άρα ήταν ένα γενικό πλάνο, έτυχε να έχει αυτό το μπλε από πίσω. Ήθελαν να τσεκάρουν άλλα πράγματα», εξήγησε η Μάρτζυ Λαζάρου αμέσως μετά. «Δηλαδή τόσος ντόρος άδικα;», σχολίασε η Φαίη Σκορδά, με την Λαζάρου να σημειώνει: «Άνθρακας ο θησαυρός».

 

 

Πάτα ΕΔΩ για να δεις το βίντεο

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τον απήγαγαν το 1998 και βρέθηκε 26 χρόνια μετά…στα 100 μέτρα από το σπίτι του

ΦΡΙΚΗ – Διευθυντής Λυκείου χάιδεψε ερωτικά 15χρονη μαθήτρια. Της έδειξε και βίντεο με…