in

LoveLove CuteCute

Εξιτήριο σήμερα για τον Νάσο Γουμενίδη – Θα βγει το «Επι Τόπου» το Σαββατοκύριακο;

Ήταν οι πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου μέχρι τις επόμενες. Από το πουθενά βρέθηκα να παλεύω με έναν πόνο που πέραν των συνεχών κενώσεων και του πυρετού δεν τον είχα «συναντήσει» .

 

  • Και όλα αυτά εξαιτίας ενός άψητου κοτόπουλου που έφαγα έξω. Διότι έξω στον δρόμο είμαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας εξαιτίας της δουλειάς μου. 

Ο γιατρός μου Γιώργος Ναούμ αμέσως ζήτησε εισαγωγή στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι και μετά από τέσσερις δύσκολες ημέρες με επιθετική ενδοφλέβια αντιβίωση και μια ντουζίνα γαστροπροστατευτικα φάρμακα αντιμετωπίσαμε το καμπυλομπαξτερ». Ένα πολύ επικίνδυνο μικρόβιο που «έκατσε» στο παχύ έντερο και προκάλεσε τεράστια φλεγμονή.

Είμαι τυχερός στην ατυχία μου καθώς έχοντας ιδιωτική ασφάλιση ως συνεργάτης της barking Well μπήκα προστατευμένος σε ένα περιβάλλον πολύ προστατευτικό. Ιδανικό για θεραπεία.

 

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους γιατρούς μου Ναουμ και Πετρόπουλο, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τους τραπεζοκόμους και τις καθαρίστριες του Ιατρικου κέντρου Αθηνών για την άδολη συνδρομή τους και ξεχωριστά την Ρόη Αποστολοπούλου.

Παμε για την εκπομπή τώρα το Σαββατοκύριακο. Έχει «Επι Τόπου» στις 09.50. Τα ζόρια χτυπάνε τους ζόρικους.

 

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας.

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Παπαθωμά πήρε το πτυχίο της στη Νομική – Η ανάρτηση από την ορκωμοσία της

Βασιλιάς Κάρολος – H νέα κίνηση που πυροδοτεί τις φήμες για τη σοβαρότητα της κατάστασης του