in

OMGOMG WTFWTF

Εξιτήριο για τον 29χρονο που τραυματίστηκε από τον πιστολέρο στο Γκάζι

Ευχάριστα τα νέα για τον 29χρονο από τα Μάλια της Κρήτης που δέχθηκε επίθεση από τον πιστολέρο στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12/2023).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, o 29χρονος που είναι αδερφός του 34χρονου Κρητικού που τραυματίστηκε σοβαρά από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, έλαβε εξιτήριο το απόγευμα της Τετάρτης (20/12/2023) καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει εμφανίσει σημαντική βελτίωση.

Ο 29χρονος, θα παραμείνει για μία δυο μέρες στην Αθήνα και έπειτα θα επιστρέψει στον τόπο του, τα Μάλια.

Όσον αφορά στον 28χρονο φίλο του, θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” όπου και νοσηλεύεται καθώς, όπως σημειώνει πρόσωπο από το στενό συγγενικό του περιβάλλον, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε νέα χειρουργική επέμβαση στην γνάθο.

Πάνω σύμφωνα πάντα με το ekriti ο 28χρονος περπατάει και μιλάει κανονικά και προσπαθεί και εκείνος να συνέλθει από το σοκ.

Αντίθετα σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί και νοσηλεύεται ο 34χρονος ωστόσο η υγεία του έχει εμφανίσει σημάδια βελτίωσης έπειτα από την δεύτερη πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να του αφαιρεθεί η σφαίρα από το κεφάλι.

Αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ότι τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν σταδιακά την διαδικασία αφύπνισής του προκειμένου να δει πώς αντιδρά ο οργανισμός του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δήμητρα Βαμβακούση – Τα κιλά που έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της και ο μήνας στον οποίο βρίσκεται

Τάκης Χρυσικάκος – «Θα είχα καβαλήσει το καλάμι αν ο δάσκαλός μου…»