in

Έξι μήνες άφαντος – Στα χέρια εισαγγελέα το πόρισμα των Αρχών για τον Μπιμπίκο

Ήταν τέλη Ιουνίου όταν μαθαίναμε μέσα από το Χαμόγελο του Παιδιού και μετά από έκκληση της οικογένειας, ότι ένας συντοπίτης μας αγνοούνταν για κάποιες μέρες.

 

  • Λόγω του χαρακτήρα του Κώστα Μπιμπίκου, οι περισσότεροι θεώρησαν ότι ήταν θέμα χρόνου να ξανακάνει την εμφάνισή του και να αρχίσει τις περιπλανήσεις του στην Αγία Μαρίνα, τη Νέα Μάκρη, το Ζούμπερι αλλά και το Πικέρμι, όπου συχνά έφτανε με τα πόδια. Πέσαμε όλοι πολύ έξω.

 

Έξι μήνες και κάτι μέρες μετά και παρά τις μαρτυρίες περί θέασής του, τις εκπομπές και την αναζήτηση από την Αγγελική Νικολούλη, τις έρευνες της Αστυνομίας, αλλά και το ψάξιμο από την Πυροσβεστική σε εγκαταλελειμμένα κτίρια και ρέματα στην ευρύτερη περιοχή, ο Μπιμπίκος δεν έχει βρεθεί.

 

  • Τον περασμένο Απρίλιο, η οικογένεια του υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά κατα παντός Υπευθύνου για ανθρωποκτονία και αρπαγή, ενώ η τελευταία και πιο πρόσφατη εξέλιξη αφορά στην κατάθεση από πλευράς του τοπικού αστυνομικού τμήματος της έκθεσης που συνέταξε.

 

Πλέον, αναμένεται να βγει το πόρισμα του εισαγγελέα που θα βασιστεί σε όσα του μεταφέρει η αστυνομία μετά τις έρευνές της για να δούμε αν θα υπάρξουν επόμενες ενέργειες και ποιες θα είναι αυτές.

 

Στο περιβάλλον του Μπιμπίκου είναι σχεδόν βέβαιοι ότι κάποιος ή κάποιοι του αφαίρεσαν τη ζωή και έκρυψαν το πτώμα του, γιατί – όπως υποστηρίζουν – σε διαφορετική περίπτωση θα βρισκόταν μια και ο συμπαθής σε όλους στην περιοχή Κώστας συνήθιζε να κινείται σε πολύ συγκεκριμένα μέρη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Υπάλληλος απολύθηκε από τη δουλειά του επειδή ζήτησε αυτόγραφο από τον… Μέσι!

Βουτιά στο παρελθόν – Η τελευταία εμφάνιση της Κατερίνας Γιουλάκη στη μικρή οθόνη