in

AngryAngry

Έξι χρόνια φυλακή στον Κόκε – Ομολόγησε ότι ήταν αρχηγός σε κύκλωμα ναρκωτικών!

Σε φυλάκιση έξι ετών καταδικάστηκε ο πρώην παίκτης του Άρη, Σέρχιο Κόκε, για επικεφαλής κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών που ασχολούνταν κυρίως με τη μαριχουάνα. Ο Κόκε παραδέχτηκε ότι αγόραζε τα ναρκωτικά από το Μαρόκο και τα διένειμε σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

  • Αρχικά αντιμετώπισε ποινή 16ετούς κάθειρξης, η ομολογία του βοήθησε στη μείωση της σε έξι χρόνια. Ο Κόκε αφέθηκε ελεύθερος με όρους τον Ιούλιο του 2021, αφού εξέτισε 20 μήνες φυλάκιση και κατέβαλε εγγύηση 15.000 ευρώ.

Η υπόθεση Vinculada, στην οποία ενεπλάκη ο Koke, οδήγησε στη σύλληψη 18 ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός του. Οι διωκτικές αρχές αποκάλυψαν ότι επρόκειτο για άκρως οργανωμένη εγκληματική ομάδα που επέτρεπε την αγορά και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών μέσω της χρήσης φορτηγών σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Σέρχιο Κόκε, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Σέρχιο Κοντρέρας Πάρντο, έγινε γνωστός από τη θητεία του στον Άρη Θεσσαλονίκης. Έπαιξε επίσης σε αρκετούς ισπανικούς συλλόγους, όπως η Μάλαγα, η Σεβίλλη και η Λεβάντε, κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Η εμπλοκή του στη διακίνηση ναρκωτικών έχει προκαλέσει οργή στην ποδοσφαιρική κοινότητα και στους θαυμαστές του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κίνηση ΤΩΡΑ – Έντονη συμφόρηση στον Κηφισό. Καθυστερήσεις και στην Αττική οδό

Πλατεία Βάθη – Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο