in

Έξαλλος ο Νίκος Συρίγος – «Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι;»

Ξέσπασε ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος, με αφορμή την πρόταση της εισαγγελέως για αθώωση του Ηλία Μίχου, σχετικά με τον βιασμό της 12χρονης

Δημόσια κατακραυγή προκάλεσε η πρόταση της εισαγγελέως Μαρία Ελένη Νικολού για την υπόθεση του Κολωνού. Η Εισαγγελέας πρότεινε να κριθεί ένοχη η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού και την απαλλαγή του βασικού κατηγορουμένου, του 56χρονου Ηλία Μίχου, που είχε κατάστημα στον Κολωνό, για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος σήμερα το πρωί μέσα από το “Χαμογέλα και Πάλι” πήρε θέση και ήταν καταπέλτης στο θέμα: «Το χειρότερο είναι ότι περιμέναμε αυτή την εισαγγελική πρόταση! Η εισαγγελέας έχει ονοματεπώνυμο, να παίρνουμε ο καθένας την ευθύνη. Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι; 12 χρονών και ακούμε αυτά που ακούμε;».

 

«Εγώ δεν είμαι της άποψης να κάνουμε λαϊκά δικαστήρια, εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη» είπε η δικαστική συντάκτρια του Mega Άννα Κανδύλη με τον Νίκο Συρίγο να συμπληρώνει: «Κι εγώ δεν είμαι της άποψης να χρειαζόμαστε εισαγγελέα για τον εισαγγελέα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη – Ένταση και συλλήψεις για παρεμπόριο στη λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης

Τεράστια αλλαγή στην εικόνα του Μάρκου Σεφερλή – Αποκάλυψη Τσολάκη – “Πρώτη φορά τον βλέπω έτσι”! (Vid)