in

OMGOMG

Έξαλλος ο Κυριακού με τα στελέχη του – Τον κρέμασαν με μεταγραφές παρουσιαστών

Στα “κάγκελα” είναι ο Θοδωρής Κυριακού ο οποίος πλέον έχει αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στο μαγαζί του. Αυτά συμβαίνουν όταν τα κανάλια διοικούνται από στελέχη που εργάζονται κατά το δοκούν με προσωπικές εμμονές. 

  • Ο πρόεδρος του ΑΝΤ1 είχε παραδώσει σε υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού μία λίστα παρουσιαστών που βρίσκονταν σε άλλα κανάλια και θα τα ήθελε να ενταχθούν στο δυναμικό του σταθμού, ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ.

Από τα στελέχη έγιναν κάποια τηλέφωνα, τα οποία δεν μετατράπηκαν ποτέ σε ραντεβού.  Αγνόησαν δηλαδή το αίτημα του αφεντικού τους. Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές όμως κάποιοι παρουσιαστές έτυχε να μιλήσουν μαζί του και έτσι αποκαλύφθηκε η σαθρότητα των υφιστάμενων του.

Προβλέπονται αλλαγές στο Μαρούσι.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Δεν έχει να κάνει με την πυγμή αλλά με την ικανότητα. Ο υιός Κυριακού δεν την έχει. Απλά τοποθετεί σε θέσεις ανθρώπους να κάνουν την λάντζα και χωρίς ουσιαστική επίβλεψη περιμένει αποτελέσματα. Αν ήταν ικανός σαν τον πατέρα του το κανάλι θα πέταγε, θα είχε αισθητική και ουσιαστικές προτάσεις.

Πτώση γέφυρας στην Πάτρα – Αναταραχές από Ρομά. “Δεν κλέβαμε σίδερα στην Περιμετρική”

Κρήτη – Κλειστό μέχρι τις 26 Ιουλίου το Φαράγγι της Σαμαριάς λόγω του καύσωνα