in

CryCry LOLLOL

Έξαλλος απο την πίεση του Ευαγγελάτου – “Βουλώστε το, είστε γελοίο υποκείμενο. Θα σας κάνω αγωγή”

Συνεχίζει να προκαλεί ο δικηγόρος και πρώην υπάλληλος της Βουλής, ο οποίος κατηγορείται ότι νοίκιασε το διαμέρισμά του σε τουλάχιστον 31 άτομα, “τσεπώνοντας” 130.000 ευρώ. Το κύρος που του προσέδιδε η θέση του στο ελληνικό κοινοβούλιο ως νομικός συνεργάτης δεν άφηνε πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

 

Έτσι φέρεται να καταχράστηκε 250.000 ευρώ τάζοντας συνταξιοδοτικά και επενδυτικά προγράμματα.“Υπάρχει μία πραγματικότητα, ότι εγώ οφείλω χρήματα σε αυτούς. Από εκεί και πέρα, η καταγγελία είναι, αν όχι ψευδής, υπερβολική”, είπε στο Mega.

  • Μάλιστα, ανάμεσα στον κατηγορούμενο και τον παρουσιαστή της εκπομπής “Live News” του Mega, Νίκο Ευαγγελάτο, ξέσπασε ένταση, με τον 41χρονο να βγαίνει εκτός ευατού και να απειλεί τον δημοσιογράφο ότι θα του κάνει μήνυση και να του λέει: “Βουλώστε το. Είστε δημοσιογράφος, πάρτε το είδηση. Ο Εισαγγελάτος είστε ή ο Ευαγγελάτος; Θα σας κάνω αγωγή και μήνυση. Είστε γελοίο υποκείμενο”.

 

Ο δικηγόρος εργαζόταν στη Βουλή από το 2016. Όταν απολύθηκε αποφάσισε να καταπιαστεί με τη μίσθωση του διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή, το οποίο σημειωτέον είχε μπει ήδη σε διαδικασία πλειστηριασμού εξαιτίας των χρεών.

 

Αναγκάστηκα να κάνω τη μίσθωση του ακινήτου, γιατί είχα χρέη για να αποτρέψω τον πλειστηριασμό, γιατί υπάρχουν σε ιδιώτες και όχι σε τράπεζες. Υπάρχουν χρήματα που δανείστηκα εγώ ο ίδιος τα προηγούμενα χρόνια”, είπε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Αρχές του 2022, όσο ακόμα ήταν υπάλληλος του ελληνικού κοινοβουλίου, οι καταγγελίες άρχισαν να πέφτουν βροχή. Σύμφωνα με το Mega, φέρεται να έταζε διορισμούς στη Βουλή έναντι αμοιβής, ενώ δεν δίστασε, σύμφωνα με καταγγελίες, να πλαστογραφήσει μέχρι και την υπογραφή του ειδικού γραμματέα της Βουλής.

  • Ο 41χρονος πέρασε από πειθαρχικό και αφού κρίθηκαν βάσιμες οι καταγγελίες παύθηκε από τα καθήκοντά του. Ενημερώθηκε μάλιστα και ο εισαγγελέας αλλά δυστυχώς η υπόθεση έχει κωλύσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

 

”Κοιμάται” η Δικαιοσύνη, κωλυσιεργεί, με αποτέλεσμα να βρίσκουν τον μπελά τους, να χάνουν τα χρήματα τους και να μπλέκουν στα δίχτυα ανθρώπων που είναι απατεώνες ουσιαστικά”, ανέφερε ένας από τους καταγγέλοντες.Ο ίδιος πάντως δεν διστάζει να πει πως πρέπει να επιστρέψει… χθες στη θέση του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο εάν οι άνθρωποι που εξαπάτησε θέλουν πίσω τα χρήματά τους: “Ζητώ από τον κύριο Τασούλα να γυρίσω στη Βουλή χτες. Όχι σήμερα, χτες”.

 

 

 

 

Απάντησε μέσω του MEGA σε όλες τις καταγγελίες που αναφέρουν ότι άρπαξε προκαταβολές από 31 άτομα για το ίδιο διαμέρισμα, τονίζοντας πως άλλοι του έταξαν ότι εάν πάρουν μέρος άνθρωποι σε αυτά τα προγράμματα θα λάμβανε κι εκείνος χρήματα.“Δεν τους έταζα συντάξεις. Κάποιοι άνθρωποι, υψηλόβαθμα στελέχη, μου είχαν πει ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα στην ευρωπαϊκή επιτροπή, στο οποίο μπορεί να συμμετέχει μέσω εμού. Να μπαίνουν κάποια χρήματα στο λογαριασμό μου κι εγώ να τα αποδίδω άμεσα”, είπε.

  • “Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται έξω με κίνδυνο να συνεχίζει τη δράση του”, είπε ένας από τους καταγγέλοντες.Όπως εξήγησε ο ίδιος, βρήκε το διαμέρισμα του 40χρονου, το οποίο ήταν σε λίγο φτηνότερη τιμή από τη μέση τιμή της αγοράς, ωστόσο ο ιδιοκτήτης τού ζήτησε προκαταβολή τα ενοίκια ενός έτους.Μάλιστα, του ανέφερε πως έπρεπε να του δώσει μία απάντηση μέχρι τις 18:00 της ίδια ημέρας.“Πρώτα ζήτησα όλα τα νόμιμα έγγραφα, ανάρτηση στο TaxisNet, έκανα αποδοχή και είδα ότι ήταν νόμιμη η διαδικασία. Έκανα κατάθεση και μεταφορά χρημάτων τριών ενοικίων”.

 

Ωστόσο, όταν είδε αγγελίες για το ίδιο ακίνητο να δημοσιεύονται πάγωσε και κάλεσε τον μεσίτη, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι το είχε νοικιάσει άλλος. Τότε κάλεσε τον ιδιοκτήτη του ακινήτου και έκλεισε πάλι ραντεβού, σαν νέος υποψήφιος, ενώ τον κάλεσε και με την πραγματική του ταυτότητα, με τον 41χρονο να του κλείνει ραντεβού μισή ώρα νωρίτερα από εκείνη του… νέου υποψήφιου ενοικιαστή.

 

 

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δύσκολες ώρες για την Αναστασοπούλου – Η πρεμιέρα, η Ζήνα και η προειδοποίηση για το μονοψήφιο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Πατέρας έπνιξε την κόρη του. «Είχε σκλήρυνση, δεν άντεχα να την βλέπω έτσι»