in

CryCry LOLLOL

Έξαλλος με τα μονοψήφια ο Λιάγκας – Ζητά να επεκταθεί η ενημέρωση και πιο δυνατά θέματα

Πολύ κακό το σκορ της δεύτερης μέρας εκπομπής για τον Γιώργο Λιάγκα και από ώρα σε ώρα περιμένουμε και τα σημερινά νούμερα τηλεθέασης. Με τόσο έντονη επικαιρότητα ο δημοσιογράφος δεν περίμενε να πέσει η εκπομπή του σε μονοψήφιο απ’ την δεύτερη κιόλας μέρα προβολής της.

 

Και εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα: Τα πάει καλά στην αρχή που κάνει ενημέρωση – δεν ξεπερνά βέβαια σε καμία περίπτωση την Κατκεν – και στη συνέχεια βυθίζεται. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ρεπορτάζ.  Ο Λιάγκας ζήτησε αποκλειστικά θέματα από τους συνεργάτες του την ώρα που θέλει να επεκταθεί η ενημέρωση εις βάρος της ψυχαγωγίας.

 

  • Αυτό όμως βρίσκει κάθετα αντίθετο τον ΑΝΤ1 για δύο λόγους: Ο πρώτος που σας έχω γράψει πολλές φορές είναι οι χορηγίες και τα εμπορικά του «Πρωινού» που ούτως η άλλως πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ο δεύτερος λόγος είναι το promo των καινούργιων προγραμμάτων του σταθμού που δεν μπορούν να μπουν ως «σφηνάκια» σε μια ατελείωτη θάλασσα μαύρων ειδήσεων.

 

Το κλείσιμο της πρώτης εβδομάδας για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 στους πίνακες τηλεθέασης θα είναι κρίσιμο αν και για να είμαι δίκαιος θα σας θυμίσω πως και πέρσι με τη Νομικού με μονοψήφια ξεκίνησε και στη συνέχεια η εκπομπή άρχισε να παίρνει τα πάνω της. Βοήθησε βέβαια τότε και η επικαιρότητα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Βόλος ΤΩΡΑ – Μετά την καταστροφή σακάτεψε στο ξύλο την πρώην και τα πεθερικά του

Συναγερμός ΤΩΡΑ στην Αχαΐα – Φορτηγό συγκρούστηκε με τρένο