in ,

LoveLove LOLLOL CryCry

Έξαλλοι οι ηθοποιοί με το τέλος της «Μουρμούρας» – Παρασκήνιο…

Παρά τις διαρροές το κλίμα στην παραγωγή της «Μουρμούρας» είναι ιδιαίτερα κακό μετά την ανακοίνωση της διακοπής της σειράς.
  • Και αυτό γιατί κάποιοι βασικοί συντελεστές βλέπε Κυριακίδης και Αντωνίου είχαν συμφωνήσει να συνεχίσουν. Κακά τα ψέματα…
Τα κουκιά δεν έβγαιναν… Η σειρά είχε κουράσει πολύ εδώ και χρόνια, η επιδότηση από το ΕΚΟΜΕ σταματάει και το μόνο που «φρέναρε» τον Alpha από την διακοπή ήταν θέμα γοήτρου.
  • Ότι είχε στην κατοχή του τη μακροβιότερη κωμική σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης. Όμως ο σταθμός έχει δει τα νούμερα του στo prime time να υποχωρούν.
Και δεν πλέον δεν υπάρχουν καθόλου περιθώρια για «περιόδο χάριτος». Στο πλαίσιο αυτό κόβεται η «Μουρμούρα» ενώ προηγουμένως είχε πάρει «πράσινο φως» για επεισόδια τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα όπως σας είχα γράψει.
  • Όμως η ανακοίνωση του τέλους ήρθε αργά με τα πράγματα στη μυθοπλασία να είναι αρκετά προχωρημένα τώρα. Έτσι δικαιολογείται απόλυτα η γκρίνια κάποιων συντελεστών που τώρα θα κλείσουν υπό πίεση την επόμενή τους δουλειά.
Πάντως μαθαίνω πως και για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και τον Αντώνη Αντωνίου εάν δεν έχουν ήδη γίνει θα γίνουν προτάσεις για συμμετοχή τους σε άλλες σειρές που ετοιμάζει το κανάλι.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιάννενα ΤΩΡΑ – Πιάστηκε ξανά για εμπρησμό δάσους στο Καλέντζι

Τροχαίο ατύχημα στην Πειραιώς – Όχημα παρέσυρε πέντε ατόμα, τα τρία παιδιά